Dan Badea in Pub The Stage

Dan Badea, cel care isi descrie showurile de stand-up comedy ca fiind „cea ma sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului” vine duminica, 7 martie 2010 in Pub The Stage Bacau, intr-o seara marca Stand Up In The City.

Ora de incepere: 21:00
Pret bilet: 20 ron / 15 ron pentru studenti
Rezervari la telefon 0746 049 458

Parteneri: 12 Hours Dance Marathon, Club Zebra, Grafit Invest, Kiss FM, kristofer93.com, Observator de Bacau, ParfumuriOnline.com, VIP si Zile si Nopti

6 thoughts on “Dan Badea in Pub The Stage

 1. @anonim: Dan Badea a mai fost si prin Opium la noi in oras, dar avand in vedere ca spectacolele de stand-up sunt destul de rare la noi in tara, cred ca fiecare show merita vazut, mai ales daca esti unu' caruia ii place genu' (ca subsemnatu'). Eu sper sa n-am planuri, ca sigur ma duc sa-l vad.

 2. Tepes s-a mutat in cluburile din Bacau!

  Odata cu venirea primaverii, atmosfera la Pub The Stage (fratele mai mic al Zebrei) se “incalzeste”….

  Asa cum bine stiti, acesta este singurul pub ce aduce pentru voi artisti de renume. Insa, de aceasta data ne-a dezamagit!

  Ieri, 7 martie 2010, la ora 21.00, era asteptat cu nerabdare de catre cetatenii bacaunani, marele artist Dan Badea.
  Dupa cum ati vazut, prin oras nu a fost afisat absolut nici un afis care sa ne informeze ca la acest club se organizeaza un spectacol stand up comedy cu Dan Badea. Ajungand in locatie impreuna cu amicii mei din Onesti, aflam ca spectacolul s-a amanat deoarece, “nu au fost suficienti spectatori”! Bineinteles ca nu au fost spectatori, avand in vedere faptul ca proprietarul pab-ului a anuntat spectacolul trimitand SMS-uri prin firma ORANGE.

  La fel cum au anuntat prin SMS, consider ca era necesar sa ne informeze si de faptul ca spectacolul a fost amanat. Dorect sa multumesc organizatorilor pentru bataia de jos oferita! Am strabatut degeaba drumul de la Onesti la Bacau pentru a vedea show-ul cu Dan Badea.

  Fiti convinsi ca daca nu ati gasit pana acum Bacaul, nu-l vei gasi nici de acum incolo!

 3. PUB THE STAGE.
  este la ora actuala singurul asa cum spuneti .
  Ceea ce trebuie sa aveti in vedere in cazul artistilor de renume este ca ei pot anula oricand un spectacol.
  Din fericire staff ul nostru a pregatit un show alternativ pentru seara de duminica cu Trupa Veche un show ce nu ar fi trebuit ratat mai ales daca vii tocmai din Onesti…a si a mai fost si intrarea gratis.
  Noroc cu artistii de renume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *