Dacă vă interesează democrația școlară, vă aștept astăzi la Universitatea Bacău!

Azi, începând cu ora 14:00, Asociația Elevilor din Bacău (AEBC) organizează, în Corpul C al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău (Bibliotecă), o conferință despre democrația școlară și universitară. Punctul central al evenimentului este lansarea și prezentarea InfoEdu.net, o platformă națională dedicată elevilor și studenților.

La invitația AEBC, voi participa și eu la eveniment și le voi vorbi elevilor și studenților băcăuani despre rezolvarea problemelor din școli, licee și universități prin promovarea acestora în spațiul public. Vor mai susține prezentări Cosmin Sbînțu (managerul proiectului InfoEdu.net), Vlad Popovici (președintele Asociației Elevilor din Bacău), Mihai Viorel Munteanu (președinte Liga Studențească Bacău), dar și Geanina Maria Bostan, care a venit tocmai de la malul Mării Negre pentru a împărtăși inițiativele Asociației Elevilor din Constanța.

Conform comunicatului de presă, se va discuta despre proiectele viitoare ale AEBC și ale Ligii Studențești, despre platforma InfoEdu.net, despre problemele din liceele și universitățile băcăuane, despre soluții la aceste probleme etc.

Ne propunem cu Infoedu.net să strângem cât mai multe informații despre școlile, liceele și universitățile din țară, fie că este vorba de păreri personale sau experiențe dintr-o anumită instituție de învățământ, fie de profesori, nereguli sau, de ce nu, întrebări. – Cosmin Sbînțu, inițiator și manager de proiect

Desigur, accesul este liber!

afis conferinta educationala

One thought on “Dacă vă interesează democrația școlară, vă aștept astăzi la Universitatea Bacău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *