Cladire de sase etaje la km 0 al orasului Bacau – foto + sondaj

In centrul orasului Bacau (km 0) sau…

 • langa statuia lui Stefan cel Mare
 • vis-a-vis de Catedrala Inaltarea Domnului
 • langa Parcul Trandafirilor

…se construieste o cladire moderna care va fi structurata pe 8 nivele: subsol + parter + 6 etaje.

Cladirea apartine firmei SC Superion SRL si este construita pe o suprafata de 350 de mp. Din cate am observat, pare a fi o cladire dedicata birourilor.

As vrea sa va intreb pe voi, asa cum am facut-o de altfel de foarte multe ori in mai multe privinte: Va place aceasta cladire? Ce parere aveti despre concept si arhitectura? Da bine in peisajul acestei zone din orasul Bacau? (sondaj mai jos!)

Jos sunt trei fotografii cu cladirea din care doua realizate de pe Catedrala „Inaltarea Domnului” + o imagine din satelit cu locatia exacta a obiectivului.
(Va rog sa faceti abstractie de reclamele de pe cladire!)
Una dintre aceste poze va contribui la un viitor reportaj cu toate bannerele si meshurile electorale din orasul Bacau!

14 thoughts on “Cladire de sase etaje la km 0 al orasului Bacau – foto + sondaj

 1. Despre cladire nu se poate spune decat ca este ingramadita, ca si cum ar fi un „evantai” din 4 bucati judecand dupa configurarea structurii pe nivel.

  Despre aspect iarasi nu se poate spune mai nimic, depinde ce finisaje va avea, cu ce fel de sticla va fi acoperita, etc. Oricum la cat de inghesuita a fost si cum reiese din structura nu prea cred ca o sa fie vreo opera arhitecturala.

  Cat priveste impactul vizual asupra spatiului central, se va remarca intr-un contrast urat dintre o cladire de cult colosala (catedrala) si una de birouri moderna.

 2. asta asa e . nush cum o sa parcheze aia masinile acolo :)) mai ales in diminetile de la 7-8 cand e aglomeratie pe banca nationala

 3. cred ca ai pus putin gresit problema, cladirea o sa arate bine cand va fi gata , insa din punct de vedere urbanistic este o bulina neagra pentru orasul bacau, cladirea fiind mult prea inalta avand in vedere ca este asezata intr-o zona in care predomina cladirile cu cel mult P+1. Teoretic nici nu ar fi trebuit aprobata de catre cei de la primarie, de la urbanistica, insa din pacate suntem in Romania…

 4. am vazut un proiect de cladire de birouri la termloc care arata super bine si nu e nici foarte inalta

 5. Cladirea respectiva nu avea ce cauta acolo dar cum PSD-ul are mare legatura cu aceasta, stim prea bine ce si cum. Un mare dezavantaj este ca strada pe viitor nu se va mai putea mari, doar daca elimina trotuarul. In PUG zona respectiva nu era destinata unei asemenea constructii, cum nu a fost nici zona de vis-a vis de spital unde si-a facut benzinarie in parc stim noi cine, cretini cu interese. Cladirea a fost facuta intr-o zona cat se poate de proasta, arata ca un copac intr-un ghiveci cu flori!

 6. Si-au batut joc de locuitorii bacaului cu cladirea asta ! AU TRANTIt un maldar de ciment si fiare fix in centrul orasului care era destul de aerisit ! sunt sigur ca cei care au dat aprobarile au primit spagi f mari ! e mult prea inalta ! e BATAIE DE JOC !!!! STAVARACHE NE FACI SA NE PARA RAU DUPA CE TE-AM VOTAT ! Sper sa nu mai apara asa ceva pe la noi prin oras !

 7. Nu pot sa cred ce vad… Banuiam eu ca s-au schimbat multe in oras de cand nu am mai dat pe acolo, dar ce vad ma lasa fara replica…

 8. legea spune ca se poate construi pe maxim 50% din suprafata terenului detinut. mai multe nu mai spun…

 9. te rog zi si mie cum pot sa ma inscryu si yo la fotbal sunt nascut in 92 60 kg 1.75-1.80 h , id de mess rio_the_dj plz ajutama mc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *