Cetateanul turmentat – foto

Ieri, la intrare in Parcul Cancicov Bacau, era un om in varsta cazut jos, in boscheti. Cu plasa in mana, cu sapca in mana si cu alcool-ul in stomac si in cap, imaginea era fabuloasa.
Fabuloasa dar in acelasi moment si trista si plina de necaz. Am cautat tot parcul politisti ai primariei sau organe de ordine, dar nu am gasit. Nu stiu cum , dar ei apar doar cand cineva se plimba cu bicicleta prin parc.

Cand m-am intors din parc, betivul era plecat. Mi-a povestit cineva ca l-a vazut cum se ridica. Cica incerca sa se sprijine de boscheti si a cazut pe spate, dupa care a plecat.


10 thoughts on “Cetateanul turmentat – foto

  1. esti penal la fazele astea…. chiar crezi ca ne intereseaza ca e unu beat in oras ? pai asa fac sute de reportaje cu betivi

  2. ma da bine mai zice anonimu ala de mai sus crezi k ne intereseaza k ii beat sau nu???? nu stiu ce draq tot te bagi tu in toate cacaturile te crezi mare jurnalist????

  3. Am fost sa caut politia! Sa il duca la sectie, poate era in coma!

    Am numai invidiosi si….nu mai spun pe-aici!

  4. frate defapt … omu facuse poza sa ne arate cum e defapt viatza in Romania … cu ce ne mandrim noi … daca u o iei drept o insulta inseamana ca te regasesti in acel betzivan… nu te mai ataca … daca nu intelegi nu comenta …

  5. Bah anonim….pe noi crezi k ne intereseaza ca pe tine nu te intereseaza k Kristofer a facut poze unui betiv…Asta e..Bravo lui si realizarilor lui…tu la 14 ani cred ca nici nu stiai sa aprinzi un calculator..asa ca Be quiet!

  6. FOARTE bine ai facut vorba ta dak era in coma il duceai cu carca…?? se mai trezea spunea ca nush cei faci iti dadea si in cap…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *