Ce discuta parlamentarii la locul de munca – video

Daca ar fi sa ne luam dupa metodologii, regulamente si toate prostiile de acest gen, deputatii si senatorii sunt considerati ca salariati ai statului care au un loc de munca si anume parlamentul. Ei sunt „angajati” de cetateni in urma unor alegeri. Parlamentarii sunt cei care discuta si fac legi pentru bunastarea tarii si a celor care locuiesc in ea. Lucrurile acestea sunt pur teoretice.

Practic, parlamentarii sunt acolo pentru bani, imunitate, „putere, sirena, 200 km/h si „sa traiti!”. Scuzati-mi opinia dar consider ca cei care mai cred ca alesii nostri au in cap bunastarea celor multi sunt idioti, naivi, prosti; altfel nu am cum sa le spun. Invit pe cei care se simt sa isi exprime frustrarile trimitand un comentariu!

Ce am spus eu se confirma de ceea ce s-a intamplat sambata 20 decembrie 2008 la Parlament in cadrul audierilor unor ministri desemnati. Acolo, in timpul unei pauze, deputatul de Bacau Gabriel Vlase si Angel Talvar, deputat de Vrancea isi povesteau intamplarile de la diverse partide de vanatoare. Din pacate pentru Vlase si din fericire pentru carcotasi ca mine, microfonul deputatului de Bacau era deschis.

Gabriel Vlase:

Noi faceam vanatoarea mai mult de caterinca decat de vanatoare. Am niste povesti geniale, de scriu cred de la fiecare vanatoare o carte la care nu poti… Tre’ sa nu mananci in ziua aia ca razi de te ia diareea. Ma duceam cu Doru si se aseza langa mine ca astia buni tot in spate stateau. Si asa era, dar era o mica problema. El se aseza pe un scaun si se apuca de fumat. Si cand strangeam, plecam la bataie, ma uitam asa din deal si-l vedeam. El statea jos, fuma, bea si cate-oleaca de whisky si vorbea la telefon cu aia de la Letea: „Ba, baga-mi-as p…„. Si mistretii cand aud chestii urate, pornografii, chestii de astea, se supara. Mai nebunule, era sa mi-l impuste pe primul procuror de la Bacau. Ala, eu l-am vazut pe Doru ca statea cumva, prea mult iesit din aliniament, stii? Si cum eram la porc. Si ma uitam pe luneta. Si cand ma uit l-am vazut ca statea rau, si acolo era prim-procurorul de la Parchet de la Bacau, si-l strig: „Ba!” Incerc sa-i fac „crrrr”. Procurorul: „Ce p… mea vrei?” Zic: „Ce faci ma?”

Il intrerupe cineva: „Domnul Vlase, ati trecut la chestii absolut cazone”. La care deputatul de Vrancea spune: „Nu vrei sa inchizi microfonul inainte sa…?”

Ups…Ce-ati facut domnul Vlase? Oricum, nota 10 pentru poveste, jos palaria! Doru e Dumitru Sechelariu. Bine pentru ei ca nu vorbeau de spagi sau alte lucruri incriminatorii. De obicei astfel de lucruri se discuta intre parlamentari.

Jos puteti vedea o inregistrare video. Amuzant!

3 thoughts on “Ce discuta parlamentarii la locul de munca – video

  1. iata cum au ajuns in parlament oameni noi, tineri si competenti, care nu au alta grija decat grija poporului. gabi vlase e unul dintre ei, si faptul ca in Parlamentul Romaniei el discuta despre partide de vanatoare cu doru seche si cu procurori si cu p… si cu „uischi”, nu e decat un accident. pentru ca de obicei se zice ca discuta mai mult despre spagi, comisioane, despre belelele cu frate-su, costica, despre trafic cu nu-mai-spun-ce, etc.
    asa popor, asa conducatori. halal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *