În atenția tinerilor înalți din Bacău: Casting Elite Model Look

Pentru că mulți tineri băcăuani mă urmăresc, mă gândesc că ar fi interesați să știe că în acest weekend are loc, la Bacău, un Casting Rowenta Elite Model Look 2014. Așadar, dacă vă credeți frumoși sau frumoase și sunteți înalți sau înalte, sunteți așteptați în weekend la Arena Mall.

Dupa succesul Lorenei Sandu, ocupanta locului al doilea la Finala Mondiala Elite Model Look 2012 si clasarea Patriciei Titiriga in Top 15 anul trecut, te asteptam sa te inscrii la casting. Poti sa le calci pe urme si poti deveni viitorul model care va reprezenta Romania la Finala Mondiala Elite Model Look 2014. Ai sansa sa castigi un contract garantat pe cinci ani, de 50.000 $, suma bruta, cu Agentia Face2Face Model Management si sa devii top model international!

Pe 6, 7 si 8 iunie, te asteptam la standul Rowenta Elite Model Look din Arena Mall Bacau, intre orele 15:00 si 21:00, pentru a-ti oferi detalii despre concurs si despre ce implica o cariera de model. Pentru a participa la Castingul ROWENTA ELITE MODEL LOOK 2014, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Fete – varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani si inaltimea intre 1,72 – 1,83 m.
  • Baieti – varsta intre 16 si 22 de ani si inaltimea intre 1,83- 1,90 m.

Criteriile de selectie vor tine cont de calitatile fotogenice ale candidatilor, personalitatea si frumusetea lor naturala, dar si de potentialul lor de a corespunde trendurilor actuale în fashion. Daca ai sub 18 ani, te asteptam insotit/a de unuldintre parinti. Cei care nu pot ajunge la casting, se pot inscrie online pe www.elitemodellookromania.com, www.face2facemodels.ro/joins sau pot trimite mail cu 3 fotografii recente si datele de contact la contact@face2facemodels.ro.

Așadar, treaba e serioasă. Altfel nu m-aș fi băgat să promovez acest casting.

afis casting elite model look bacau 2014

One thought on “În atenția tinerilor înalți din Bacău: Casting Elite Model Look

  1. Robert, baiatul de pe afisul cu cei care au castigat anul trecut este din Bacau. Avea 17 ani cand l-au descoperit cei de la Face2Face si se pare ca este foarte talentat.Succes pe mai departe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *