Blogul Desteptarea.net e down. L-au descoperit pe Shrek?

Un bacauan (sau mai multi?) a (au) lansat in februarie 2009 blogul Desteptarea.net. Dupa cum am spus si in februarie, subiectele abordate de parodia Desteptarea.net fac referire la TDP Desteptarea, la Dumitru Sechelariu, la familia sa si „servitorii” sai. Pe langa acestea, situl contine stiri, barfe si zvonuri din Bacau.

Autorul se autointituleaza „Shrek” si inca nu i-a fost descoperita adevarata indentitate. Cert este ca persoana respectiva a lucrat/lucreaza in presa bacauana. Accesand site-ul cu pricina aseara, blogul Desteptarea.net nu mai era. L-au descoperit pe Shrek? Nu si-a platit domeniul?

Update (12:25): acum merge.

13 thoughts on “Blogul Desteptarea.net e down. L-au descoperit pe Shrek?

 1. „Shrek”

  Ala e din cei care administreaza pagina desteptarea.ro sau din cadrul ei cu siguranta.

  La un cateva subiecte pe acolo raspunde la oameni cu aceeasi porecla si da subiecte deseori pe langa subiectele postate.

  O zi buna.

 2. Lucrurile sunt simple. E un domeniu care se innoieste anual. A venit scadenta si am uitat de factura. 5 euro nu sunt o problema. Bine ca am hostingul platit din vreme. Pentru muulta vreme.

  Dar nu inteleg care e legatura intre devoalarea identitatii mele si blocarea site-ului. De ce trebuie el blocat, daca se descopera cine sunt?

 3. Iti voi raspunde cu o intrebare: de ce nu iti dezvalui identitatea?

  Cred ca ti-ai dat seama unde bat.

 4. Iti raspund tot cu o intrebare: de ce e asa de important cine sunt? Nu e mai important ce scrie acolo, pe site?
  Foarte putini au argumente contra textelor mele, iar cei vizati raspund cu insulte. Sau mi-ar raspunde cu o caramida in cap.

  De asemenea, intram de mult timp pe blogul tau si nu mi-am pus niciodata problema cum te cheama. Intru pe alte bloguri, unele foarte vizitate. De cele mai multe ori, habar n-am cum ii cheama in realitate.

  Mai am argumente, da’ cu alta ocazie. Deschide un subiect pe tema asta, sa vedem si alte opinii. Facem un plebiscit. 😀

 5. PLEBISCÍT, plebiscite, s.n. Consultare prealabilă a cetăţenilor, care urmează să se pronunţe prin „da” sau „nu” asupra unui proiect de lege sau a unui act de stat de o importanţă.

 6. @ANONIM cu plebiscit

  Tu chiar il iei in serios pe shrek, care a dovedit deja de suficiente ori ca nu cunoaste la un nivel acceptabil (cel putin pentru presa) limba romana. Mai ales cand scrie shrek-ul ala agramat. Cand scriu ajutoarele de shrek – care mai cunosc limba, se vede diferenta. Asta cu plebiscitul deja e un maruntis la „valoarea” lui…

  GONZO

 7. Da’ suparati mai sinteti, de vreme ce ati venit dupa mine pina aici, ca sa spuneti o prostie.

  Ziceam de un plebiscit ca sa vedem daca lumea vrea sau nu vrea sa-mi dezvalui identitatea. Si sa ma-nchid. Deci sinteti eronati.

  Oricum e hazliu ca niste anonimi ma ataca pe motiv ca-mi pastrez secreta identitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *