„Bine Făcut” e numele următoarei piese a lui Markus Schulz și este dedicată Bucureștiului

Markus Schulz, unul dintre DJ-ii și producătorii care mi-au marcat adolescența, ales recent pentru a doua oară cel mai bun DJ al Americii, nu doar că vine pe 7 februarie la București pentru un super eveniment trance la Arenele Romane, dar ne și dedică o piesă.

Într-un interviu acordat azi postului de radio Vibe FM, Markus Schulz a aruncat bomba: următoarea sa piesă instrumentală din proiectul World Tour „2015 City Series”, început în ianuarie cu Miami (Bayfront), este dedicată orașului București și se numeste… Bine Făcut (Bucharest).

markus schulz costinesti 2012

Cel mai probabil, Markus Schulz și-a găsit inspirația pentru „Bine Făcut” toamna trecută, la alegerile prezidențiale, când DJ-ul americano-german a fost prezent în Piața Universității și a aplaudat alegerea lui Klaus Iohannis: I’m so proud to be in Romania right now for election night! a spus atunci Markus Schulz pe Instagram.

A doua zi, pe 17 noiembrie, Markus Schulz a fost la Teo Show împreună cu Adina Butar, care pentru el nu e doar o vocalistă cu care colaborează, ci și iubita sa. Dacă nu mă înșel, la Teo Show e prima dată când i-am văzut pe cei doi artiști declarându-și public relația. Ce cuminte pare Markus…

În fine. Abia aștept să aud „Bine Făcut”! Până atunci, nu uitați că pe 7 februarie avem treabă! Markus Schulz vine la Arenele Romane cu un DJ set extended! Detalii despre eveniment găsiți pe Urban.ro.

Dacă nu mă înșel, pe Markus Schulz l-am văzut de 3 ori live: cu New World Punx în 2013 @ Arenele Romane, cu Adina Butar în 2012 @ Costinești și în 2010 în Studio Martin. Cel mai tare gig a fost atunci, în 2010, când a avut un extended set memorabil. Îmi făcusem tricou atunci, iar efortul meu a fost premiat, spre fericirea mea, cu un autograf. 🙂

markus schulz kristofer 2010

3 thoughts on “„Bine Făcut” e numele următoarei piese a lui Markus Schulz și este dedicată Bucureștiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *