Bacaul – orasul nimanui (foto)

Mizerie, dezordine, pene de curent, strazi nematurate, gunoiul nu este strans de la pubelele de cartier, lipsa de interes, nepasare, in acest moment nimeni nu are controlul asupra municipiului Bacau. De obicei, orasul Bacau este curat, toate starzile sunt maturate iar salubritatea isi face mereu treaba.

In acest week-end orasul arata altfel. Parca desprins din acel ciclu cotidian. Va voi explica si de ce…

Primaria are contracte pentru iluminatul public, pentru salubritate, pentru tot. Acele contracte daca nu sunt respectate, firmele contractate primesc sanctiuni. Acele firme care au castigat contractele nu isi fac treaba in aceste cateva zile pana cand se va constitui Consiliul Local Bacau.

Joi trebuia sa se formeze Consiliul Judetean Bacau iar vineri Consiliul Local Bacau. Dar, cum alesii cetatenilor isi urmaresc propriile interese, cei de la PD-L si PNL au lipsit de la sedinte, CJ si CL Bacau nu au fost formate, lor nu le este pasa de oameni ci de negocierile din partid.

Nici site-ul Primariei Bacau nu merge in acest moment…

Se vorbea de o alianta PD-L + PNL, acea alianta inca nu este batuta in cuie, negocierile nu s-au terminat, ei au absentat, noi ca locuitori ai orasului suferim: in orasul Bacau nu exista la ora actuala autoritate!

Sa speram ca maine, 29 iunie 2008, se vor forma cele doua consilii!
Pentru ca sa va faceti o idee despre cum arata orasul in acest moment, jos este o imagine reprezentativa orasului Bacau in acest moment!

Fotografiile sunt facute cu telefonul meu mobil

7 thoughts on “Bacaul – orasul nimanui (foto)

  1. am observat si eu ca orasul nostru e un pic cam ciufulit…pacat! dupa ce ii votam nu le mai pasa :-j

  2. Buna dimineata! Si asta e numai inceputul, ca mde, cine a tipat pana acu era psd-istd, sechelarist, bla, bla, bla… La mine in cartier jegul aste e de 4 ani.

  3. Două rectificări: consilierii PD-L şi PNL n-au lipsit de la şedinţe! La şedinţa de CJ, ţinută joi, nu s-au prezentat aleşii PSD. Într-adevăr, vineri, la şedinţa de CL, s-au prezentat doar social-democraţii, iar PNL-iştii şi PD-L-iştii au lipsit. Iar în al doilea rând, 30 iunie, în loc de 29.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *