Bacaul inca nu are sosea de centura!

Pentru inceput sa facem o retrospectiva:

Daca in 2007 aveam impresia ca lucrurile se indreapta spre bine, usor dar sigur am realizat ca mai devreme de 2012 nu vom avea o centura ocolitoare a orasului Bacau. Ludovic Orban ne promitea in vremea in care era ministru al transporturilor ca lucrarile vor incepe in toamna anului 2008. La fel ca el spunea in campania electorala pentru parlamentare si primarul Bacaului, Romeo Stavarache. Lucrarile tot au inceput…

Pentru ca tot ne aflam in mijlocul campaniei electorale, nu pot rezista tentatiei si implic politicul in aceasta discutie. Dupa promisiuni peste promisiuni venite in 2007 si 2008 de la guvernul PNL, s-a schimbat puterea in decembrie 2008, iar la conducere au venit PD-L si PSD. Credeati ca lucrarile vor demara in 2009? Eu nu.

22 iulie 2009, zi importanta pentru Bacau: presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, prefectul Judetului Bacau, Dorian Pocovnicu si primarul Municipiului Bacau, Romeo Stavarache au participat la Sedinta de Guvern, iar pe ordinea de zi s-a aflat si soseaua de centura a municipiului Bacau. Ce au rezolvat? Vedem si noi. Sau mai bine zis nu vedem.

Noi, bacauanii, suntem atat de incapabili incat sa nu ne putem uni, fie ca suntem de la PNL, fie de la PSD, fie de la PD-L, ca sa facem lobby pentru soseaua de centura si ca in final sa scapam de mizerie, poluare, zgomot si aglomeratie?

Sa zicem ca celor de la centru nu le pasa de noi. Sa zicem ca pentru Orban, Tariceanu, Berceanu sau Boc nu contam. Deputatii si senatorii pe care i-am votat si i-am trimis in Parlament ce naiba fac? Bine ca are comuna Adunatii Copaceni centura! Oare cand va avea municipiul Bacau aceasta centura ocolitoare atat de promisa?

3 thoughts on “Bacaul inca nu are sosea de centura!

  1. Cat timp avem primarul pe care-l avem nu e nici o speranta, dupa parerea mea. E drept ca nici altii n-au facut mai mult, dar acum chiar ca avem in administratia orasului doar politica si afaceri dubioase.

    In alta ordine de idei, esti binevenit pe blogul meu, o incercare de a ma exprima si in alt fel decat in ziarul la care lucrez.

  2. Nu s-a realizat nici macar trecerea la nivel cu calea ferata de la Politie, promisa tot de Orban parca, sau de Berceanu, care ar fi trebuit sa fie gata in octombrie 2008. Si tu vrei sosea de centura? Sa agati gagici…=))

  3. Nu are legatură cu cine este primar sau cu cine este președinte la CJ sau cu cine este ministru!
    Țara asta este bolnavă! Nu avem conducători cu viziune! Nu știu cum de mai avem țară!
    Pot pune pariu că nu se va face nimic încă mulți ani! Așa ne vom înghesui și peste 10 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *