„Bacăul Citește” deschide SNV

SNV, adică Săptămâna Națională a Voluntariatului, începe în Bacău cu activitatea Centrului Regional de Educație Ecologică, Artă și Turism „Veniți cu Noi”. Aceștia invită băcăuanii luni, 12 mai 2014, între orele 14:30 și 15:30, în Piața Tricolorului, să citească la unison și să doneze cărți pentru dotarea unei biblioteci de la sate.

Cei care doresc să doneze mai multe volume în vederea realizării unui fond de carte pentru sate, o pot face în timpul manifestării în Piața Tricolorului, sau la sediul organizației: internatul Colegiului Național ”Ferdinand I” – parter.

Scopul proiectului “Bacăul citește! Veniți cu noi?” este de promovare a ideii de implicare practică a comunităţii locale, în mod special a tinerilor, spre forme concrete de activitate, în problemele specifice voluntariatului, prin întărirea mişcării culturale şi stimularea participării civice, care să contribuie la formarea unei societăţi durabile în municipiul şi judeţul Bacău. – Remus Lupu, președintele Centrului „Veniți cu Noi”

Parteneri: ISJ Bacău, CJE Bacău, DJST Bacău, Grafit, Biblioteca Județeană „Costache Sturza” și Primăria Bacău.

Bacaul Citeste veniti cu noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *