Astazi e o zi agitata dpdv electoral in Bacau

Motivul este venirea in oras a doi candidati importanti la presedintia Romaniei: Crin Antonescu si Sorin Oprescu. Coincidenta face ca ambii candidati sa aiba mitinguri electorale in acelasi oras, in aceeasi zi, in locatii foarte apropiate.

Partidul National Liberal Bacau va organiza cu sprijinul lui Crin Antonescu si cel al lui Romeo Stavarache un concert in piateta Tricolorului (in fata Prefecturii) care va fi sustinut de Directia 5, Anton Achitei si Alexandru Jidveanu. Recitalurile vor incepe la ora 14:30, iar Antonescu se va intalni cu sustinatorii sai in jurul orei 16:00.

Independentul Sorin Oprescu si trupa Iris vor veni la Casa de Cultura „Vasile Alecsandri”, la ora 19:30. Intrarea este libera.


3 thoughts on “Astazi e o zi agitata dpdv electoral in Bacau

  1. DELEOC SERIOS JIDVEANU ACCESTA! IA BANII VINE LA NUNTA CANTA 2 MELODII SI CHIAMA PE ALTII SA-I CANTE IN LOC.EL IA AVANS MI DE EURO SI CANTA DOUA MELODII
    DACA VRETI SA VA STRICE NUNTA SI SA AUZITI COMENTARII NEMULTUMITOARE DE LA MESENI CHEMATI-L LA NUNTA SI PLATITI-L BINE IN AVANS PE ALEXANDRU JIDVEANU, SI TINETI MINTE NU CANTA

  2. nu prea cred ce spui uitativa pe youtube si veti vedea ca el canta numai live asa ca co
    mentarile sunt de prisos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *