Andy Moor feat. Carrie Skipper – She Moves

Andy Moor este al 15-lea dj din lume conform Top 100 Dj Mag 2009. Cateva dintre productiile sale personale care imi plac foarte mult sunt Air For Life, Halcyon, Fake Awake, So Much Moor, Faces si Stadium Four. El are o emisiune lunara intitulata Moor Music Podcast care se difuzeaza la Di.FM, in a doua vineri a fiecarei luni, de la ora 19:00 (GMT+2, ora Romaniei).

Anul 2009 a fost unul bogat in release-uri pentru Andy Moor, cu doua melodii care se bucura de un real succes. Este vorba despre Faces (vs. Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon) si Stadium Four (vs. Lange), productii pe care le-am prezentat pe blog cu mult inainte de a fi lansate.

Andy Moor s-a adaptat cerintelor fanilor si, in colaborare cu Armada Music, a lansat primul volum al noului sau proiect intitulat Breaking the Silence. Acesta este numele pe care il vor purta toate compilatiile care vor fi mixate de Andy Moor si care vor fi lansate ulterior de AVA Recordings (propriul sau label) si Armada Music. Despre compilatie am vorbit pe larg aici.


Dupa zeci de gig-uri si o perioada in care a lucrat intens in studio, Andy Moor revine in 2010 cu un nou single intitulat She Moves (feat. Carrie Skipper). Cu aceasta voce Andy a mai colaborat in 2008 pentru single-ul So Much More. Armin van Buuren a inclus She Moves pe compilatia A State of Trance 2010 si a mentionat ca Andy Moor a dat din nou lovitura cu aceasta piesa. Dj-ul no. 1 a mai spus ca noul single Andy Moor ii place si ca il va include in multe dintre seturile sale din 2010.

She Moves va fi lansata pe 26 aprilie 2010 la AVA Recordings (Armada Music) cu remixuri de la M.I.K.E, DNS Project, Saint X si Ashley Wallbridge. Este o super piesa. Imi place. Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *