Alte noi cosuri de gunoi in Bacau – foto

Dupa ce administratia locala a montat cosuri de gunoi pe stalpii de iluminat, a venit vremea inlocuirii cosurilor de gunoi independente. Erau verzi, mici, metalice, unele nu aveau fund iar majoritatea erau ruginite.

Iata ca zilele trecute au fost schimbate. Acum s-au pus cosuri de gunoi mult mai mari, de culoare maro-gri – foto jos!

9 thoughts on “Alte noi cosuri de gunoi in Bacau – foto

 1. ms:D…red ca o sa reziste mai mult cosurile astea,numai daca le-ars chimba un pic culoarea ca e oribila.

 2. Interesant cum mai apasa edilii pe acceleratie pe ultima suta de metri de mandat. Dezavantajul pentru noi e că toate aceste lucrari edilitare sunt atribuite unor firme agreate, care la randul lor vor pompa bani in campania electorala. Asa ca tot ce se face acum nu are la baza interesul public, ci doar cel personal: practic este vorba de sponsorizarea propriei campanii.

 3. Daca ma votati va promit ca in Bacau se vor face urmatoarele:
  – aeroport international
  -stadion de 60 mii locuri
  -legalizez iarba
  -maresc alocatia la 2 milioane
  -aqua magic
  etc

 4. Pt proprietarul acestui blog:

  S.R.I UL E CU OCHII PE TINE.AI GRIJA CE SCRII.NU TE MAI BAGA IN POLITICA

 5. Bagati-ai p**a in ea gramatica! „alte noi cosuri…”????? Alte cosuri noi…distrusule, asta e ordinea in limba romana. Eu ti-am mai spus ca esti analfabet, dar tu nu ma crezi. Bah, faci liceul sportiv, n-ai cumm sa scrii! Lasa-te de scris!

 6. La cum te exprimi, crede-ma, te-am alintat! Tu nu intelegi ca esti extrem de infantil? Ce naiba frate? La varsta ta aveam preocupari mult mai elevate, serios! Cosuri de gunoi episodul 2…??? Asta e subiect de blog? Si apropos de faza cu politia primariei pe insula, cine ti-a spus tie ca numai politia rutiera face patrula in masina??? Pe cuvantul meu, esti varza. Nici daca iti puneai in cap sa arati ca esti prost nu o faceai atat de bine. Si mai las-o cu notele frate, ca daca faci un liceu serios, tu nu treci clasa! Crede-ma ca ne-au venit in clasa niste retardati de la sportiv pe vremea cand eram eu in liceu (tot premianti) si a trebuit sa-i mute la liceul 5 ca erau gata sa ramana repetenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *