AlinaMareș70, autoarea blogului pe care au fost publicate fotografiile cu Udrea și Alina Bica?

Pentru că un candidat sau altul are nevoie de puțină liniște în ajunul alegerilor, azi la prânz au apărut niște fotografii profesionale și facturi care dovedesc că Elena Udrea (candidat la alegerile prezidențiale), Alina Bica (procuror șef DIICOT) și Ana Maria Topoliceanu (fost director general la Compania Națională de Investiții) s-au plimbat și au făcut shopping în luna februarie la Paris.

Imaginile au fost publicate pe joscenzura2014.wordpress.com, un blog creat special pentru această dezvăluire. Cică „aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat. S-a acumulat prea multa frustrare in urma blocarii acestei reusite jurnalistice. Jos cenzura!” Bine, bine, dar dacă tot e o reușită jurnalistică, de ce nu și-o asumă nimeni? 🙂

Am avut curiozitatea să scutur puțin codul sursă al blogului și am găsit o informație care nu e vizibilă pe pagina blogului: username-ul de pe care a fost postat articolul pe joscenzura2014.wordpress.com: alinamares70.

O fi cacealma sau neglijență?

alina mares joscenzura blog udrea

7 thoughts on “AlinaMareș70, autoarea blogului pe care au fost publicate fotografiile cu Udrea și Alina Bica?

  1. acuma despre ce discutam? despre un username fake facut de unu cu un oarecare nume? credeam ca ai descoperit vreun IP de la care s-a postat aia…date de identificare luate de pe poze…ceva. tu ai vazut numele ala fake acolo si crezi ca ai descoperit america. dumnezeule mare…

  2. lol, hai ca esti si tu baiat de baiat…
    cate alinamares70 or fi pe interneul asta gigele ?

  3. Am scuturat și eu puțin codul sursă al blogului și nici o alinamares70 nu a apărut….din care puț sau puță ai scos-o tu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *