Akcent – That’s My Name (Hy2RoGeN & Fr3cky Remix)

Noul single Akcent intitulat „That’s My Name” a fost remixat de proiectul Hy2RoGeN & Fr3cky.

Akcent este o trupa foarte cunoscuta in Romania dar si in strainatate. Dupa ce au dominat clasamentele radiourilor din Romania in ultimele luni din 2008 cu „Stay With Me, s-au intors in 2009 cu un nou single si cu un nou album.

Hy2RoGen aka Andrei Axinte are in prezent 19 ani dar a facut cunostinta cu echipamentele de studio si cu muzica la varsta de 7 ani. Patru ani mai tarziu a intrat in posesia unui computer personal care i-a dat sansa sa experimenteze arta sunetelor. A aprofundat si in 2004 a realizat ca productia de muzica electronica este un lucru care ii place si ca merita sa avanseze in acest domeniu.

Fr3cky aka Andrei Gheorghiu este dj din 2003, detine o casa de discuri „PRO-Motion Records” care colaboreaza cu vocaliste de talie internationala (Lucy Clarke, Tiff Lacey, Nicole Tyler) si o agentie de booking „PRO-Motion Agency”, ambele la New York, USA. In 2007 Hy2RoGen a semnat cu PRO Motion urmand ca in august 2008 sa se formeze proiectul „Hy2RoGen & Fr3cky„.

Cea mai recenta productie pe care si-au pus amprenta cei doi este realizata in colaborare cu vocalista Lucy Clarke, este single si se numeste „Love For Free„.
Proiectul Hy2RoGen & Fr3cky nu se opreste aici si lucreaza la un posibil viitor album. Vineri 27 februarie 2009 dupa ora 23:00 puteti asculta pe Kiss FM in exclusivitate Crush & Alexandra Ungureanu – 2nite We’ll rise (Hy2RoGeN & Fr3cky Vocal Mix)!

Remixul proiectului Hy2RoGen & Fr3cky pentru „That’s My Name” a fost pus astazi la Impact FM. Auditie placuta, puteti asculta varianta radio!

4 thoughts on “Akcent – That’s My Name (Hy2RoGeN & Fr3cky Remix)

  1. piesa asta a fost in exclusivitate pe impact fm. da tu stii numai vibe fm ,vibe fm,vibe fm, nu dai dovada de fair play. asteapta-te si la alte exclusivitati si te rog in continuare sa folosesti expresia ” a fost pus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *