Bacau 600 prinde contur – detalii si foto

La inceputul anului 2008 am vorbit despre „Bacau – 600 de ani„. Pentru cei care nu stiu, anul 2008 este pentru orasul Bacau un an foarte important, se aniverseaza 600 de ani de la prima atestare istorica a orasului.

Am spus ca pe parcursul anului se vor desfasura mai multe evenimente ce vor face parte din suita „Bacau 600”. Primul mare eveniment a fost festivalul Arlekin 2008 – Bacau 600.
Apogeul va fi atins la inceputul lunii octombrie, atunci cand se vor serba Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600, un eveniment ce va fi organizat cu mult fast. Dezvelirea statuii lui Decebal cred ca va fi primul eveniment care va deschide „Zilele Bacaului 2008.”

Dupa cum spuneam, „Bacau 600” prinde contur

S-a facut deja si un site, bacau600.ro, acolo puteti gasi informatii, nu multe dar utile, cateva fotografii, nu multe dar esentiale, site-ul este deocamdata semi-organizat, mai este de lucrat la el.
In oras, in parcul Cancicov si in sectorul Luceafarul – Decebal s-au montat bannere cu „Bacau 600”, bannere care prevestesc evenimentul, foto jos!

Urmatorul mare eveniment ce va fi organizat sub sigla „Bacau 600”, este Romanian Top Hits – Music Awards 2008. Premiile muzicale se vor desfasura pe 2 si 3 august la Bacau, cel mai probabil la Insula de Agrement sau la Sala Sporturilor.

Jos este o fotografie in care puteti vedea bannerele „Bacau 600” de pe centru

4 thoughts on “Bacau 600 prinde contur – detalii si foto

  1. Salut,

    Cu ce obisnuiesti sa editezi pozele tale, in general ? Intreb ca fapt divers si ma refer atat la software cat si la ajustari ( contrast, umbre, lumini tari, etc.)

    Daca imi permiti o a doua intrebare, cu expunerile HDR ai avut noroc (un rezultat considerabil )?

  2. Adobe PS CS3, folosesc levels, contrast, shadows and highlights, uneori si polarizari (nik color efex).

    Recunosc, fotografia asta a iesit destul de urat.

    A trebuit sa ii dau luminozitate.
    HDR nu am facut, am idee ce inseamna dar nu stiu exact procedeul.

  3. HDR-ul il poti obtine cu 3 expuneri de exemplu, sau mai multe, de ce nu, fotografiile se fac in felul urmator, varianta simpla: una subexpusa, una expusa normal, si una usor supraexpusa, poti folosi braketing-ul pentru cei care poseda camere foto cu aceasta functie. Mai departe fiecare foloseste ce soft vrea pentru generarea HDR. Sunt si programe care creeaza HDR dintr-o singur fotografie, dar totusi nu se compara cu genrearea din mai multe expuneri.

  4. HDR inseamna high dynamic randering si nu are nici o legatura cu imaginile 2d, este un efect folosit doar in 3d pentru a reprezenta cat mai corect modul cum ochiul uman percepe suprafetele cu un brightness ridicat (ceva de genul cand iti bate soarele in ochi sau cand se reflecta spre tine lumina din alt corp)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *