La atac, Sergiu Sechelariu raspunde cu atac

Cu toate ca Sergiu Sechelariu, candidat independent la Primaria Bacau, se plange peste tot ca ii este atacata familia, el raspunde cu aceeasi moneda. Tot am criticat modul de campanie al lui Stavarache si am spus ca ataca necontenit pe Sechelariu, dar urmeaza sa critic si modul lui Sergiu Sechelariu.
Deci anexam articolul de astazi la precedentul articol „Moduri nesimtite de a face campanie in Bacau„.

Cu toate ca Sergiu Sechelariu s-a cam resemnat cu gandul ca va pierde la scor mare batalia pentru primarie, astazi campania lui a fost resuscitata cu cateva pliante in care era atacat Stavarache. Sergiu se plangea de modul lui Stavarache, dar trebuie sa tina minte un lucru: „Ce nu-ti place, altuia nu-i face!”.

Jos sunt doua fotografii cu pliantele ce au fost distribuite astazi.


8 thoughts on “La atac, Sergiu Sechelariu raspunde cu atac

 1. Si iar te bagi unde nu-ti fierbe oala.Fi tu ala care acu’ in campanie ti se pune polistiren si schela la geam si atunci sa …. dar ce sa vorbesti?

 2. Îşi permite să comenteze o persoană care nu ştie să scrie corect în limba română. Se spune „fii tu ala”, deontologule.

 3. Chiar incepusem sa cred ca ai ceva cu Stavarache si tii cu Sergiu Sechelariu. Si nu intelegeam cum ai putea sa vezi Bacaul lasat pe mana unui hot mafiot agramat ca Seche.

 4. @ anonim 3:
  Esti cam prost… il cunosc personal pe S. Sechelariu si stiu ca este un om care ar putea face cv. pt orasu’ asta.. JOS STAVARACHE! ce a facut „tralalache” in cei 4 ani de mandat???
  1. Un spital pt. care nu are personal
  2. Un pod de k*t
  3. Strazi care trebuie asfaltate de 3 ori pe an
  Altceva? NIMIC!

 5. Sper sa iasa Sergiu Sechelariu decat sa iasa iar asta sa nu fac anik 3 ani jumate si la sf de mandat sa incepa… haide sa terminam cu magariile … SPER SI CRED CA NU IESE IAR STAVARACHE… nu merita sa iasa… nu merita bacaul un primar ca el….( HOT)

 6. Nici in cele mai frumoase vise Sechelariu va castiga, doar daca umbla baietii pe la sacii cu buletine.

 7. Numi pasa ce face dar vreau sa iasa el .. sa umble sa saci ca nu cont dekat sa fure ala mai bn vine un alt primar mai bun … crezi ca daca o intrat odata stavarache pe blog la tn ti cu el si tu sti ca umbla murtar dar esti un profitor 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *