9 ani: Cele mai citite articole de pe blog

Astăzi se fac fix 9 ani de când am scris primul articol pe kristofer93.blogspot.com, blog care un an mai târziu a devenit Kristofer93.com. Apoi, în 2011, m-am stabilit la Kristofer.ro. Pe 28 februarie 2007 aveam 14 ani și eram în clasa a VII-a. Așa a început totul!

Pentru că nu uit niciodată de unde am plecat, azi chiar vreau să marchez acest moment și mi-am propus -să vedem dacă îmi și iese- să public 9 articole recapitulative de-a lungul acestei zile. Vor fi diverse, interesante și e posibil să vă stârnească o oarecare nostalgie, sentiment care pe mine deja m-a cuprins.

Voi începe cu un top 9 al celor mai citite articole de pe blog:

Între paranteze puteți vedea numărul afișărilor pentru fiecare articol în parte, cifrele fiind extrase cu ajutorul Google Analytics. Ca să fiu corect față de voi, cititorii, am exclus din clasament articolele menite să aducă trafic, și anume tracklisturile live de la evenimentele trance, topurile de la Radio DEEA/Vibe FM pe care le publicam săptămânal în timp real, respectiv sondajele pentru titlurile de miss și mister popularitate de la balurile bobocilor. Am lăsat materialele axate pe conținut.

Ce alte rezumate ați mai vrea să vedeți astăzi aici?

making-of-bacau-360-10

foto: Gabi Mihai (Making of Bacau360.ro)

2 thoughts on “9 ani: Cele mai citite articole de pe blog

  1. Măi, cam tot de atunci am dat de tine pe trilulilu prima dată și ți-am urmărit materialele și evoluția. Și te felicit pentru constanță și consecvență, mai ales că le zici pe bune, direct și fix pentru cine are urechi să asculte și ochi să citească. Încă 90 de ani de blogging de acum inainte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *