Cele mai comentate articole din 2014

Văzând că n-am scos o vorbă despre retrospective pentru 2014 până în momentul de față, mulți cititori m-au întrebat dacă anul acesta mai fac recapitulări. Haterii, nu că aș avea prea mult grija lor, deja mă iau cu texte de genul „n-ai cu ce să te lauzi, de asta nu mai zici nimic”. Nu comentez. Îmi las activitatea și articolele din 2014 să vorbească de la sine.

Mereu am ținut să public articolele de final de an în ultima săptămână. Nu ca alții, care încep să publice topuri și fel de fel de recapitulări odată cu apariția brazilor și a instalațiilor luminoase din oraș. Adică prin noiembrie. La mine anul are 12 luni, iar decembrie este o perioadă atât de aglomerată și de importantă încât nu am cum să o dedic doar lenevelii, mâncatului și concluziilor de final de an.

Topul cu cele mai comentate articole de pe blog în 2014:

Ca să vă faceți o idee despre impactul pe care îl au materialele de pe Kristofer.ro, numai cele 10 articole menționate mai sus, adică cele mai comentate din 2014, au provocat peste 5.000 de reacții în social media, 3.000 de like-uri și 600 de share-uri.

Anul viitor sărbătoresc 8 ani de blogging. Chiar dacă sunt zile (foarte puține, ce-i drept) în care nu apuc să scriu, voi continua să public articole pe blog. Am de gând ca în 2015 să o fac și mai serios, și mai documentat, insistând pe câteva teme: tineret, evenimente pentru elevi și studenți, cheltuirea banilor publici, administrație publică, societate civilă. Veți găsi și glumițe și pamflete, dar mai răruț, că-i mai drăguț. Nu vor lipsi fotografiile – apropo de asta, pregătesc o surpriză pentru primăvara anului 2015.

Vă mulțumesc tuturor!

kristofer blogger speed park bacaufoto via Liviu Terinte

3 thoughts on “Cele mai comentate articole din 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *