18 Martie – Ziua mea de nastere

Astazi, 18 martie 2008, implinesc varsta de 15 ani.
Cei care mi-au spus primii „La multi ani” sunt prietenii mei de la bloc si Gaby_Dragos.
Cei de la bloc, Mircea, Tiberiu, Victor si Ionut mi-au dat deja si cadouri.
Gaby_dragos ma ajuta sa identific o parte din piesele noi de la Request 629 si nu numai si ii multumesc pt asta si pt urare!

Ce pot sa spun, cateva date despre mine:

 • M-am nascut pe data de 18 martie 1993 la Bacau, mi-am petrecut perioada prescolara la Gradinita cu Program Prelungit nr 18 (cea de langa Parcul Trandafirilor), dupa care m-am inscris in clasa I la varsta de 7 ani si jumatate la Liceul cu Program Sportiv Bacau, acolo unde invat si fac fotbal de performanta de 8 ani de zile. Intentionez sa fac liceul tot aici, dupa care imi doresc sa fac si o facultate.
 • Cea mai mare realizare, este fara dar si poate, acest blog de care ma ocup de mai mult de un an de zile. Sunt foarte bucuros ca am construit ceva util, chiar foarte informativ, ca de exemplu informatiile si fotografiile unice din Bacau si tracklisturile pe care le postez pentru utilitatea ascultatorilor Vibe FM aka fostul Radio Deea.
 • Planuri de viitor: sa continui tot ce fac pe acest blog, sa ajung fotbalist, sa fiu sef de promotie la gimnaziu (nu prea imi este de folos, dar sunt foarte orgolios), sa intru cu o medie cat mai mare la liceu, sa fac o facultate, sa ajung la o echipa de fotbal cat mai buna, sa fac o facultate, iar pe plan indelugat sa am un job bun din care sa castig ceva banuti in asa fel incat sa pot trai decent.

Anticipez ca voi primi ceva comentarii la acest articol, iar daca voi veti citi macar esentialul acestui articol, o voi lua ca pe un „La multi ani!„.

Multumesc inca odata vecinilor mei care nu au uitat de mine si multumesc celor care ma citesc.

Daca vreti sa trimiteti vreun cadou/urari de bine/anything , luati legatura cu mine pe mail kristofer93@yahoo.co.uk / tel: 0743 663 101!
Multumesc anticipat celor care imi vor spune „La multi ani!”.
A, multi ani mie!

15 thoughts on “18 Martie – Ziua mea de nastere

 1. mda Eu de obicei is cu urarile dar ai prea mare tupeu 😉 si ce cerzi ca e moment istoric ca te-ai nascut tu … haide laso balta.. nu sti ce sa mai scri pe blog si bagi orce..fie La Multi Ani….

 2. ma referam la mai multe nu doar la acticole… iti zic o vorba care o zis la prieteni am mai multe dar asta se potriveste aici „cand o sa iti dais eama o sa fie prea tarziu sa mai intrepti greseala ” cand iti dai seama ce inseamna sa postezi aici ok:)? sa vd daca esti asa de inteligent cum de tai;))

 3. Daca vreti sa trimiteti vreun cadou/urari de bine/anything , luati legatura cu mine pe mail kristofer93@yahoo.co.uk / tel: 0743 663 101!
  ( asta e tupeu scarbos )

  Cei de la bloc, Mircea, Tiberiu, Victor si Ionut mi-au dat deja si cadouri.
  ( Ce intereseaza pe cei ce iti citesc blogu de la cn ai tu cadouri 🙂 )

 4. sa traiesti cristi
  sa fii sanatos si sa ai timp.
  daca le ai pe astea, le faci pe toate!
  muchookoo

 5. @ Vlad: Am castigat advertising o saptamana acolo pentru ca am avut cel mai votat articol de saptamana trecuta din toate blogurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *