15 octombrie 2008: Despre saracie @ Blog Action Day 2008

Pe 15 octombrie, bloggerii de peste tot vor publica articole in care se vorbeste despre gradul de saracie destul de ridicat de pe glob. Prin postarea de articole in toata lumea in aceeasi zi se vrea cresterea gradului de sensibilizare asupra acestui subiect.

Fiecare blogger este o voce unica, fiecare blogger isi exprimandu-si opiniile in propriul stil si pe intelesul cititorilor sai.

Pentru astazi v-am pregatit un video in care puteti vedea niste imagini destul de socante si cateva concluzii 100 % adevarate si care dau de gandit! Prin asta sa va sensibilizez, la fel cum o fac astazi mii de bloggeri din lume!

Asadar, haideti pe 15 octombrie sa vorbim despre saracie! Va invit pe cei care aveti bloguri sa scrieti despre asta! Eu fac m-am afiliat acestui proiect mondial si sunt printre cei 8200 (in acest moment) care sustin acest eveniment global!

2 thoughts on “15 octombrie 2008: Despre saracie @ Blog Action Day 2008

  1. kristofer te rog zi mi si mie in 2 3 randuri ce inseamna „cue”,cand si pt ce se foloseste un cue point de ala?pls.ma refer la programe gen virtual etc.deci cam ce e „CUE”?PLSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *