Stavarache a sarbatorit in centrul orasului Bacau – foto si video

Conform rezultatelor partiale, Romeo Stavarache a fost reales primar al orasului Bacau, adunand 74,33 % din sufragii. Este o victorie clara, care nu lasa loc de diverse comentarii.
Am fost primul care am oferit niste rezultate estimative la ora 21:25, dupa care am iesit pe strada sa suprind imagini cu bucuria celor de la PNL si a lui Romeo Stavarache.

Stavarache impreuna cu sustinatorii lui, s-au bucurat pentru inceput in fata primariei si au desfacut o sampanie, dupa care au pornit intr-un mic tur al orasului in zona centrala pentru a-si etala victoria, dupa care cu au mers cu totii al sediul PNL Bacau.

Am facut cateva poze dar am si filmat, le puteti vedea mai jos!

7 fotografii5 filme: primele doua sunt ale mele iar ultimele 3 sunt ale lui ContraSENS.

7 thoughts on “Stavarache a sarbatorit in centrul orasului Bacau – foto si video

  1. Mi se pare penibil ce a facut, ca a iesit el in strada mare si tare, sa sarbatoreasca si sa-l faca penelistii pe sechelariu boschetar si in toate felurile(mai degraba celor care au scandat ce au scandat li se potriveau acele cuvinte frumoase, pentru ca nu stiu sa se comporte)…daca vroiau sa sarbatoreasca, se duceau la sediul pnl si gata.

    Mentionez ca nu sunt un fan al niciunuia din cei 2 candidati, dar observ ca mister kristofer cu toate ca se bate cu pumnul in piept ca nu tine nici cu unu nici cu altu, il pupa-n fund pe stavarache…

  2. Ca relatez? Verifica arhiva din ultima luna si te rog frumos sa vezi cat am scris si de rau si de bine de Stava.

  3. te contrazici singur..ba il sustii pe Stava ba nu…acuma caa castigat
    normal ca il sustii
    si bv lor ca ua sarbatorit….si`au manifestat bucuria

  4. Partea proasta este ca indiferent de castigator, pentru oamenii de rand, nu e nici o diferenta. Omul de rand nu intelege ca este manipulat de o tabara sau de alta. Cine mai crede ca cineva candideaza ca „sa faca ceva pentru Bacau” este infantil in gandire. Ideea este ca trebuie sa ajungem la nivelul de inteligenta din vest, unde nu da nimeni doi bani pe campania electorala… Oricum, nu am vazut nimic concret in campania asta, doar atacuri la persoana…vai de capul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *