Stavarache vs. Sechelariu – la TV

Actualul primar al orasului Bacau, Romeo Stavarache, a fost prezent aseara de la orele 21:30 la emisiunea „Treburi politice” la 1 Tv Bacau.

Am urmarit intergral emisiunea si am tras urmatoarele concluzii:

  • Stavarache sustine ca terenurile din spatele Stadionului Municipal sunt ale primariei si au fost recuperate odata cu o decizie judecatoreasca. Deasemenea terenurile de la Letea au fost recuperate de la Dumitru Sechelariu.
  • Sechelariu, fostul primar, si Romeo Stavarache, actualul primar s-au certat in direct. Sechelariu nu a acceptat invitatia la emisiune dar a intrat pe fir pe parcursul ei.
  • Sechelariu a spus ca el poate demonstra ca terenurile sunt ale lui si ca el nu a furat nimic pe parcursul mandatului. Fostul primar l-a invitat la postul TV Bacau pe Stavarache, dar actualul primar a refuzat invitatia, invocand lipsa de securitate personala la acel post.
  • Stavarache s-a victimizat oarecum in aceasta emisiune dar a si dezvaluit ce a facut el pana acum. El a spus ca a preluat si a continuat foarte bine doua proiecte: groapa ecologica de gunoi si bazinul de inot. A spus ca a demarat constructia unui nou spital municipal, ca a trecut in patrimonul public terenurile din spatele stadionului, ca a reabilitat o mare parte dintre strazi, ca viitoarea retea de apa de la Valea Uzului este in constructie, etc.
  • A facut referire si la asfaltul contestat de soferii din Bacau: el a spus ca este mai bine sa asfalteze la rece, cu un strat subtire de acest gen, care este de 10 ori mai ieftin decat cel de pe vremea lui Seche si ca are o garantie de 2 ani fata de 6 luni (cat oferea vechiul strat). A spus ca acest strat este durabil (in 2 ani nu a intampinat nici o problema) si ca este foarte avantajos, asflatand de 10 ori mai mult. Smart…
  • A spus ca nu va mai vorbi cu Sechelariu pentru ca fostul primar a pus un condamnat sa il urmareasca pe Stavarache in vacanta si i-au facut poze lui si copiilor lui la plaja si apoi Seche le-a difuzat la TV Bacau si in ziarul Desteptarea.

9 thoughts on “Stavarache vs. Sechelariu – la TV

  1. salut am si eu o rugaminte spune-mi te rog cu se numeste melodia care o da pe deea si spune o voce masculina „touch me i don’t mind”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *