Care este UTilitatea acestor semafoare?

Ca să o spun din start pe aia dreaptă, UTI asigură mentenanţa semafoarelor din Bucureşti de ani de zile. Curentul contract al companiei cu Administraţia Străzilor din Bucureşti este pe trei ani şi valorează nici mai mult nici mai puţin de patru milioane de euro.

Circul în Capitală destul de mult atât pe jos, cât şi cu maşina. Multe semafoare efectiv nu funcţionează. Mă refer şi la cele dedicate pietonilor, dar mai ales la cele pentru şoferi. Spre exemplu, mergeţi în zona Timpuri Noi şi veţi vedea în ce stare se prezintă frumoasele sisteme de semaforizare pentru care sunt alocaţi o grămadă de bani publici.

Astăzi, în drum spre facultate, m-am confruntat cu o mare, mare dilemă. Mă uitam la semaforul de mai jos şi nu ştiam dacă să trec sau nu. Pe asta n-am mai văzut-o până acum. Am dat de semafoare care nu arătau vreo culoare, de semafoare blocate pe verde sau pe roşu, de semafoare care îşi schimbau culoarea intermitent din 5 în 5 secunde, dar niciodată n-am mai văzut unul cu ambele culori aprinse în acelaşi timp.

Fotografia este deja pe Instagram. Apropo, când începem să îi verificăm şi eventual să îi sancţionăm pe cei care au câştigat contracte de prestări de servicii publice şi care au de făcut nişte treburi pentru care încasează o mulţime de bani din buzunarele noastre?

semafor defect timpuri noi bucuresti

2 thoughts on “Care este UTilitatea acestor semafoare?

  1. Si eu stau in zona Timpuri Noi si am ramas stupefiat, nu stiam daca sa trec strada sau nu:) asta e Bucurestiul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *