Slab cu muzica @ Zilele Bacaului 2008

Sincer, nu ma asteptam ca programul festivalului „Zilele Bacau 2008 – Bacau 600” sa fie asa de slab si ma refer in special la artistii care vor concerta vineri si duminica seara incepand cu orele 19:00 la Insula de Agrement.

Program Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600 (click!)

Zilele Bacaului din acest an sunt cu totul speciale pentru ca Bacaul implineste 600 de ani si ma asteptat la mai multe formatii in program. Un motiv ar fi ca in acest week-end se desfasoara premiile muzicale „Romanian Music Awards – Iasi 2008” la care participa majoritatea numelor mari de pe scena muzicala din Romania. In plus, si Iasiul implineste anul acesta 600 de ani.

Asta ma face sa cred ca Iasiul a alocat mai multi bani manifestarilor pt aniversarea de 600 decat Bacaul. Trist, avand in vedere ca in iarna s-a alocat 1 miliard pentru 3 oameni de zapada iar pentru aniversarea de 600 de ani s-au alocat destul de putini bani uitandu-ma la program!

Va reamintesc ca artistii de muzica usoara care vor concerta la Bacau sunt:

 • Damian Brothers (vineri)
 • Proconsul (vineri)
 • Crush & Alexandra Ungureanu (vineri)
 • Vama (duminica)
 • Voltaj (duminica)
 • Doru Iulian (duminica)
 • Zdob şi Zdub (duminica)

Tot ce pot spune e ca cei care se ocupa de organizarea evenimentelor muzicale si de entertainment in general in orasul Bacau sunt cam dezorientati! Vina lor nu e asa de mare incat cei care organizeaza spectacolele se ocupa si de taxe si alte treburi mai importante, deci sunt slabe sanse ca ei sa aiba o cultura despre ce vrea publicul de la un festival ca acesta!

4 thoughts on “Slab cu muzica @ Zilele Bacaului 2008

 1. La Iasi toata lumea, e la „doi pasi” si e cu muuult mai misto ce se organizeaza acolo decat al noi, de fapt nu cred ca se poate face o comparatie. Pana si publicul e mai interesant, la cate studente sunt 😀

 2. Prefer sa locuiesc in Bacau si sa vad un oras cat de cat frumos si 3 trupe bune odata pe an decat intr-un oras super jegos cum e Iasiul. Va garantez ca niciunuia dintre voi nu i-ar placea acolo, asa ca nu mai faceti atatea mofturi si ziceti multumesc ca Bacaul arata cum arata. Iasi e de 2-3 ori mai mare decat Bacau si prin urmare are si un buget mai mare, pe care il cheltuie dupa cum vrea.

  P.S. Kristofer, in program n-ai mentionat sau cel putin n-am vazut eu, „Toamna Colectionarilor”-targul pentru colectionari, pasionati de numismatica, exonumie, cartofilie si altele, desfasurat sambata si duminica in incinta muzeului de istorie.

 3. De fapt este un targ anual, organizat in luna octombrie de care probabil ca, datorita organizatorilor, n-au aflat decat colectionarii. Dar sa fii pe faza anul viitor.:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *