Toți senatorii băcăuani au absentat azi la prima ședință de lucru din Parlament

Săptămâna trecută, noii parlamentari băcăuani și-au luat în primire mandatele. Astăzi, după câteva zile de pauză, Senatul României s-a întrunit pentru a dezbate 3 puncte înscrise pe ordinea de zi. Spre rușinea lor, toți cei patru senatori aleși în județul Bacău au absentat de la lucrările din plen.

Nici bine nu s-au instalat în fotoliile lor capitonate și confortabile, că senatorii băcăuani deja absentează. Să le dăm numele: Dragoș Benea (PSD), Daniel Fenechiu (PNL), Viorel Ilie (ALDE) și Miron Smarandache (PSD). V-am spus că îi voi monitoriza, mă țin de cuvânt!

La ședința Senatului de astăzi au fost prezenți 118 dintre cei 136 de senatori aleși. Așadar, 18 absenți, 4 din Bacău. Întâlnirea a început la ora 16:00 și nu a depășit 2 ore.

Astfel, senatorii băcăuani au ratat:

  • ratificarea Acordului de împrumut (finanţare adiţională pentru Proiectul privind controlul integrat al poluării cu nutrienţi) dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Washington la 14 aprilie 2016, în valoare de 48 de milioane de euro;
  • validarea magistraților aleși ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (unul dintre ei fiind băcăuan – Codruț Olaru);
  • reexaminarea legii privind eliminarea celor 102 taxe (reexaminare respinsă de Senat în cele din urmă).

Pentru asta v-au ales băcăuanii? Ca să absentați din start?

senatori-bacau-2016-2020

2 thoughts on “Toți senatorii băcăuani au absentat azi la prima ședință de lucru din Parlament

  1. Este de urmarit cati dintre parlamentari vor fi astazi la lucru!
    Parca spunea Dragnea ca vor munci si vor munci pe branci fara saptamani scurte de lucru etc. Vorbe pentru tv nici macar ai lui nu il asculta.
    Mai exista o meserie in lumea asta unde sa nu te duci la serviciu si sa iei bani?Sa fii platit si sa stai acasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *