Ședința Consiliului Local Bacău din 17 octombrie 2023 (rezumatul proiectelor)

Marți, 17 octombrie, are loc o nouă ședință a Consiliului Local Bacău, convocată în regim extraordinar pentru 3 4 proiecte: rectificarea bugetară respinsă deja de două ori, mandatarea ADIB pentru membrii consiliului de administrație de la CRAB, dar și o asociere pentru un eveniment cultural. Ședința are loc începând cu ora 11:00, la Centrul de Afaceri.

1. rectificarea bugetului local pe anul 2023, conform conform propunerilor din expunerea de motive ce se întinde pe 7 pagini care pot fi consultate aici;

2. stabilirea mandatului special al reprezentantului legal al UATM Bacău pentru ședința AGA a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Bacău (ADIB) din 25 octombrie 2023, acesta referindu-se la aprobarea listei de candidați propuși în urma selecției pentru posturile din consiliul de administrație al Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB) SA:

  • Turcu Ovidiu Leonard
  • Zaharia Nicolae
  • Popa Raluca
  • Filip Bogdan
  • Popovici Luminița

3. punerea la dispoziție a sălii Teatrului de Vară către Asociația Culturală „Armonie și Culoare” pentru organizarea festivalului Sărbătoarea Artelor Moderne (ediția a XI-a) în zilele de 4, 5 și 12 noiembrie 2023.

Update (16:31): proiect peste ordinea de zi:

4. completarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de termoficare în sensul transmiterii către Thermoenergy Group SA a mai multor mijloace fixe rezultate ca urmare a finalizării proiectului de modernizare a rețelelor secundare;

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții. De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *