În sfârșit, opoziție în Bacău!

Sunt 10 ani de când municipiul Bacău este condus de administrația Stavarache. Nu pot să îmi dau seama dacă e la timp sau prea târziu, dar cred că avem nevoie de o opoziție reală la nivel local. Partidele care nu se află în alianță cu PNL trebuie să spună lucrurilor pe nume.

Avem datoria morală să aducem schimbarea în bine și la noi acasă, în orașul nostru de suflet: municipiul Bacău. În ultimii 10 ani, destinul Bacăului s-a împletit cu administrație locală care a anatemizat PSD, a învrăjbit eșicherul politic local, a vândut imaginea unei administrații campioane în anticorupție. După 10 ani vedem bine că adevărul este cu totul altul! Bacăul iese în prim-plan ca un oraș al corupției instituționalizate, al mitelor de sute de mii de euro, pavelelor și bordurilor cumpărate la suprapreț: un oraș prăbușit economic, prăduit de grupurile interese din Suceava, Botoșani sau Vrancea, în complicitate cu administrația lui Romeo Stavarache.

bacau ruina

Din capitala economică a Moldovei, Bacăul a devenit capitala hipermarketurilor. Economia locală este la pământ; banii publici au fost investiți fără cap, în diverse ficțiuni sportive și firme de partid care au devenit, în timp, adevărate găuri negre în bugetul local; locurile de muncă sunt ca și inexistente, iar populația Bacăului s-a redus văzând cu ochii, pe fondul unei emigrații tot mai pronunțate. CET a fost adus în pragul falimentului, jefuit sistematic în ultimii 10 ani de o clientelă politică meschină, iar astăzi băcăuanii se întreabă, pe bună dreptate, dacă și cum vor mai avea căldură la iarnă.

 

Tot acest dezastru a fost păstorit de o administrație care a mizat pe faptul că băcăuanii pot fi duși cu preșul la nesfărșit de propaganda ce-i înfricoșa, o dată la 4 ani, cu umbre urcate pe cine știe ce panouri publicitare împrăștiate prin oraș! Basmul a funcționat un timp, dar acum a venit momentul adevărului, ceasul schimbării!

 

Cred cu tărie într-o nouă viziune a municipiului Bacău, într-un viitor în care conștiințele și voturile nu vor fi cumpăate cu tichete cadou sau taloane pentru presupuse analize gratis! Cred cu tărie că viitorul Bacăului nu se rezumă la spectacole deșănțate organizate în centrul orașului pe bani grei, la „artiști” dezgoliți în care să investim sute de mii de euro, uitând că în Bacău lipsesc cu desăvârșire locurile în creșe și grădinițe! În 2004, noi, cei din PSD, le-am predat la „cheie” proiectul șoselei de centură a Bacăului: în 10 ani n-au fost în stare să o construiască și, în final, a trebuit să revenim noi la guvernare pentru a pune din nou în mișcare acest proiect vital de infrastructură; în decembrie 2013, Guvernul Victor Ponta a dat 10 milioane lei, din fondul de rezervă, pentru șantierul Spitalului Municipal, început în 2007. Banii stau și azi necheltuiți!

Ați citit un fragment din mesajul lui Cosmin Necula, deputat de Bacău și președinte al Municipalei PSD, de la ultima conferință a organizației. Sper să îl mențină și-n campania electorală pe care o va face, ca de obicei, din ușă în ușă.

Cosmin Necula organizatia municipala psd bacau

9 thoughts on “În sfârșit, opoziție în Bacău!

  1. Bun.Cand cel mai devreme vom merge pentru a vota primarul ? Eu nici nu stiu cine e primar acum !!! Am multe nemultumiri ! Toate strazile arata ca dupa razboi , dar hai sa spunem ca inteleg asta . Insa toate lucrarile sunt facute la „buleala” . Ar trebui sa se sesizeze cineva , chiar daca sunt cu bani europeni !!!! ALO PRIMARIA !!!

  2. Foarte frumos si pe alocuri, adevarat. Doar ca PSD s-a aflat in alianta cu PNL, in minunatul USL. Apoi, consilierii locali ai PSD l-au sprijinit mereu pe Stavarache. La fel presedintele PSD, Dragos Benea, cel care a stat mereu la brat cu primarul. Inclusiv Cosmin a fost garantat la alegerile parlmanetare de catre Stavarache. Cand era pe afise cu primarul, nu stia de tot ceea ce a spus la Ateneu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *