Niro Lassano @ No Limit Club Bacau – 27 martie 2009

Club No Limit Bacau si Bogdan Nita organizeaza vineri 27 martie 2009 incepand cu orele 23:00 „Therapy Session”, eveniment la care invitat special este Niro Lassano.

Milasan Florin a.k.a Niro Lassano este din Targu Mures si s-a nascut pe data de 29 decembrie 1988. In 2004 a inceput sa se ocupe cu muzica mixand si producand pe software, un an mai tarziu mixa la diferite petreceri private dupa care in scurt timp a ajuns sa fie invitat in toate cluburile din zona orasului Targu Mures intrand in contact cu mai multi dji cunoscuti de la care avea sa invete cate ceva. Pe 5 ianuarie 2009 v-am prezentat o productie semnata de Lassano intitulata „World Of Crazyness„. Muzica lui s-a auzit in Ecstasy Club, in cadrul emisiunii Partydul Kiss FM, in seturile unor dji de la Vibe FM printre care Christian Green si la Radio 21.

Pret intare: 10 lei
Parteneri media: 1TV Bacau, BodoMusic, kristofer93.com si SuperBC

Pentru mai multe informatii sau rezervari accesati clubnolimit.ro sau sunati la numarul de telefon 0770 532 909

4 thoughts on “Niro Lassano @ No Limit Club Bacau – 27 martie 2009

  1. Penibil afisul,Doamne! ce am ajuns…ca acum 15 ani…oare s-au gandit mult si banuiesc ca designerul afisului e deosebit de cult si plin de imaginatie, bine ca sa nu mai vorbim de petrecere…cheers!

  2. Evenimentul in sine cred ca e important…afisul…offff Doamne …afisul…Cand te duci la un film…banuiesc ca te uiti la afis chiar daca filmul e un SF „Slalom pintre cretini” . Nu fac nici un apropos, intradevar afisul trebuia lucrat ceva mai mult , si ceva mai profi , dar ….sa fim seriosi ! AFISUL PRESTEAZA ARTISTIC ?! „merg sa vad artistul,muzica,culoarea…nu sa vad grafica inconfundabila a biletului de la intrare” . Imaginea artistului ma intereseaza nu cum arata pe o bucata de hartie , in cazul de fata in format jpeg [banuiesc].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *