Mesaj pentru smecherii de la E.ON

Cand E.ON o dadea la greu in bara, am scris. Cand o mana de ziaristi a organizat un miting in fata sediului E.ON in semn de protest pentru intreruperile dese de curent, am scris. Problema este ca in ultimul timp caderile de tensiune sunt din nou frecvente, cum se intampla in ianuarie 2008.

Nu-i nimic, scriu din nou.

Caderi frecvente. Daca se intampla o data la cateva luni intelegeam, dar in cazul in care nu exista saptamana in care sa nu raman fara curent pentru vreo 3-4 ore, e normal sa fiu nemultumit de serviciile pe care E.ON-ul mi le ofera in schimbul unor multi bani. Si nu stau prin nu stiu ce vagauna ci in mijlocul orasului. Nu sunt inundatii, nu ninge, nu e furtuna, deci ar trebui sa am curent. De ce n-am?

Smecheri vs. fraieri. Pentru ca voi, E-ON-ul, sunteti niste smecheri care ne luati banii, care ne penalizati daca intarziem doua-trei zile la plata facturii, care aveti aceeasi retea de distributie din 1990 si nu bagati bani in imbunatatirea ei pentru ca sa ne oferiti noua servicii de calitate!

Fara noi nu ati exista!

14 thoughts on “Mesaj pentru smecherii de la E.ON

 1. mie pt o zi intarziere de neplata astia de la e on mi-au scos siguranta:)) noroc ca tata e geniu si s-a priceput el sa deschida panoul electric ( care era si sigilat :)) ) si a pus-o la loc…niste fraieri sunt astia de la e on poate dau cumva faliment:))

  1. Ti s-a ars o siguranta la tabloul electric din casa, iar tatal tau a schimbat-o. Nu are legatura cu E-On. E o problema des intalnita.

 2. "care ne luati banii, care ne penalizati daca intarziem doua-trei zile la plata facturii" .stai putin,tu nu ai 16 ani?platesti tu cumva toate astea?

 3. penele de curent nu sunt nimic pe langa variatia de tensiune ce exista pe retea… PC-uri, aparaturi electrocasnice, aparaturi profesionale, "mor" pe zi ce trece si nu gasim motivul; cu siguranta un factor important se datoreaza E-ON-ului…

 4. din cate am inteles EON apartine fiului lu Gheorghe Stefan zis Penalty de Piatra !!! il doare la bax de noi din bacau cat timp produce banii !!!!!!!!!!!

 5. E.ON nu apartine nici unui gheorhe stefan. E.ON e o firma nemteasca care nu isi face datoria.

 6. Da… si din cate am inteles eu, Microsoft apartine fiului lui Marean de la sectorul 5 !!! :)))))))
  Asta e pentru anonimul de la 22.32.
  Iar pentru cel cu o zi intaziere si taiatul curentului: Plimba ursul la alta masa cu povestile tale!

 7. Ce inteligent e anonimul care vorbeste de Eon in relatia cu fiul lui "pinalti"!!! Wow, si ce informat!!! Si Mercedes e a lui Stavarache!

 8. Sustin punctul tau de vedere!

  In Iasi de exemplu s-au miscat si-au mai schimbat cate ceva pe ici pe colo si merge struna din nou.
  In bacau in schimb e alta treaba. UPSul l-am dus acasa si mi-am cuplat toata sufrageria pe el, iar asta cu softul pe care-l are masoara si contorizeaza tot ce se intampla pe retea… daca vezi LOGul, iti pui mainile in cap si te crezi in Burquinafaso…

  DAR CUM EI SANT MARI SI TARI SI SMECHERI, iar noi fraierii, pleava, prostii platitori care nu-s in stare sa se uneasca, tot asa va merge si de-aici inainte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *