Mâine depun jurământul de consilier local independent

Gata, ne întrunim! Mâine, de la 12:30, la Centrul de Afaceri și Expoziții, va avea loc, în sfârșit, ședința de constituire a noului Consiliu Local al municipiului Bacău.

Voi depune jurământul pentru mandatul de consilier local pe care l-am câștigat cu ajutorul vostru la alegerile din 5 iunie, voi vota sau nu, în funcție de cei care vor fi propuși, viceprimarii și îmi voi începe activitatea de reprezentant al cetățenilor acolo unde se iau deciziile.

Ca fapt divers, sunt primul candidat independent care reușește să intre în Consiliul Local Bacău în ultimii 20 de ani.

Ședințele sunt mereu publice, așa că vă invit mâine și mai ales de-acum înainte să îmi fiți alături pentru a pune presiune împreună pe executiv și pe majoritatea politică care se va forma. Vă mulțumesc!

ghinghes cristian consiliul local bacau

2 thoughts on “Mâine depun jurământul de consilier local independent

  1. TOTI CARE AU FOST CONSILIERI AU BAGAT TOT IN BUZUNAR , ACOLO TREBUIE AJUTOARE , FARA FACULTATI , POT FII PENSIONARI , EU CUNOSC FOARTE BINE BACAU , NU MA DISCURC LA STRAZILE ASTEA NOI , SANT PENSIONAR , AM SI CARNET DE CONDUCERE B , DE EX ; AZI 22.6.2016 , SA COSIT IARBA , IN BATAIE DE JOC , A LASAT IN URMA , 4 M DE IARBA , NICI NU SA ATINS DE EA , PE STR GAROFITEI , LANGA SPALATORIA AUTO , LA SPATII VERZI SE IAU BANI DEGEABA , DACA AVEAM O PUTERE IL PUNEAM SA TAIE SI LA LINIA FERATA , CA CFR NU ARE TIMP , SE ARUNCA GUNOIELE IN IARBA , SAU VIN AUTOTURISMELE CU PROPRIETARU SI ARUNCA GUNOIUL JOS , DIN ALTE ZONE , DACA NU SE IA VRO MASURA , O SA AJUNGA CEL MAI MURDAR ORAS DIN TARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *