Foto: Flescaraie urata in Bacau

Eu cred ca am ales bine titlul si cred ca am fost destul de bland cand am folosit cuvantul „flescaraie” care inseamna, citez din DEX, „noroi mult amestecat cu apa si cu zapada”. Puteam sa spun ca la noi in oras este „mizerie”, dar nu am facut-o.

In fotografiile de mai jos puteti vedea ce era astazi la pranz pe strazile municipiului Bacau. Si vreau sa va spun ca la pranz situatia trotuarelor era buna daca ar fi sa o raportam la cea de aseara sau la cea de dimineata. Fotografiile sunt realizate in mijlocul orasului, in zona Primariei si a Oficiului Postal nr. 1. Va dati seama ca mizeria, flescaraia, aparaia, spuneti-i cum doriti, este mult mai urata pe strazile laturalnice. De periferie nu mai vorbesc.

Vinovatii? Noi toti, dar si mai marii de la salubritate. Zic mai marii pentru ca cei care sunt trimisi sa faca curat pe strazi sunt oameni necajiti si n-am absolut nimic cu ei. Poate ca multi vor spune ca nu-i asa de grav. Da, inteleg, e usor sa vorbesti stand pe scaun, dar e altceva cand mergi pe strada si iti intra apa in papuci sau te uzi pe pantaloni sau, mai rau, aluneci.15 thoughts on “Foto: Flescaraie urata in Bacau

 1. "Vinovatii? Noi toti, dar si mai marii de la salubritate…"
  expica-mi te rog, asa cum i-ai explica unui copil mic, de unde si pana unde am fi TOTI "vinovati" de un fenoment natural firesc? Adica, e apa si noroi pe strada, gata, toti suntem raspunzatori. De unde logica asta?

 2. Am vrut eu sa filmez cum se merge pe spatiul verde dinspre "ciupercute" pana la spital…dar am zis ca nu intereseaza pe nimeni si am renuntat..

 3. Nu te supara ? da cand e facuta poza asta ? Iarna nu? si iarna nu e zapada,si cand zapada se topeste apare flescaraie…nu e numai Bacau, e peste tot asa, ai vreo idee mai buna? Las ca e bine si asa.

 4. Da in BT e la fel , plus ca acum 10 minute am venit de afara si deja e polei , trebuie sa vii o adevarata Catalina Ponor sa mergi pe strada 🙂

 5. Flescarie urata? Poate fi si flescarie frumoasa?, avand in vedere ca flescarie insemna ''noroi mult, amestecat cu apa si zapada'' ?!?!?!

 6. superb…
  Cand iesi in orash e bine sa poposesti cat mai mult in fata primariei si pe centru. Acolo tot timpul e OK….vai ce frumos si bine e la noi!….
  cand deja ai trecut de primarie si te indrepti spre Cancicov sau parcul trandafirilor….e jale. …
  Explicatie e una!…La primarie e mereu frumos si bine! Ne mutam cu toti aici!…Ne primesti Stava?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *