Id-ul de mess si mailul – cazute amandoua!

Pentru majoritatea dintre voi id-ul meu de messenger este vital. Ieri pe la 19:45 am observat ca nu ma puteam loga pe mail.yahoo.com, dar eram in continuare online pe messenger. Peste 2 ore am iesit de pe messenger, la o reincercare de logare nu a mers parola.

Update: Am intalnit un mesaj destul de nasol:

This Yahoo! Account Has Been Deactivated

Please remember that the Yahoo! Terms of Service provides that Yahoo! may terminate your Yahoo! account in certain situations, including (a) where a violation of the TOS or other incorporated agreements or guidelines has occured, (b) in response to a request by you (self-initiated account deletions), or (c) extended periods of inactivity. For full information, please review the entire Terms of Service.

Back to Yahoo!

Astfel, niciun serviciu de la Yahoo nu imi merge momentan: Flickr, MyBlogLog, Yahoo Messenger si Yahoo Mail. Am luat in calcul spargerea parolei, dar nu este din aceasta cauza. Reincercand sa o recuperez, adresa secundara de mail merge, datele de inregistrare sunt aceleasi, pe adresa secundara de mail nu am primit niciun mail in care sunt instiintat ca mi-am schimbat parola, asa cum se face.

Deci, cei care vor sa am contacteze sa o faca pe kristofer93@live.com ! Aveti idee ce se intampla cu contul meu? Multumesc!

19 thoughts on “Id-ul de mess si mailul – cazute amandoua!

 1. „Pentru majoritatea dintre voi id-ul meu de messenger este vital”:)))))))))))))))Da ce ma Kriss ,imparti lapte si carnati pe mess?:)

 2. cnv a vrut sa-ti sparga id-ul 😉 si nu i-a iesit de aceea din motive de securitate yahoo ti-a dezactivat temporar contul d mail

 3. Si mie mi s-a intamplat la fel !!
  Nu ma pot loga. Incerc sa resetez parola, cont dezactivat, asa ca am mi-am facut unu .. te sfatuiesc sa faci acelasi lucru.

 4. A devenit kristofer serviciu de urgente! Doamne cat de patetic ai ajuns! Sa-ti pierzi mintile la varsta de 15 ani!!!!

 5. Da-ne si noua macar un exemplu de persoana pentru care id-ul tau de mess este vital, si explica un pic de ce este asa, asta ca sa nu murim de curiozitate! :)))

 6. Multi, chiar foarte multi ma intreaba de diferite melodii: imi trimit o inregistrare iar eu le zic melodie, desigur daca stiu.

 7. Kristofer .. tu vezi ma ca astia nu mai pot de ciuda.. nu trebuie sa ii bagi in seama. Papagali !!
  Daca ar fi avut pola mare .. sau ar fi tari trebuia sa posteze cu numele lor sa vedem cine sunt. Anonim si imperfect 🙂 se pare ca da !!

 8. Intr-adevar motive de viata si de moarte!!!
  Ma scuzi ca m-am indoit! :))))
  @ciorax: Se vede treaba ca tu o ai mare! Ce folos daca nu iti foloseste la nimic! Pacat ca organul gandirii nu e pe masura!
  Si ce se pare ca da???

 9. care i-mi explicati si mie,de ce nu pot face id imi spune ceva de certificat cai expirat spunetimi acu va rog

 10. da frate :)):)) poate cei din spital tinuti in viatza numai de aparate depind de id-ul lui kristofer :)):)) baiatu’,stii macar sensul cuvantului „vital”?

 11. caut si eu o melodie pls cine poate sa ma ajute am auzit-o la vibe FM si nu am retinut decat cuvantul „togheter” si nu e Bob Sinclair

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *