Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită

Știți vorba aia cu „nicio fapta bună nu rămâne nepedepsită”? Ei bine, astăzi, la mai bine de 2 luni după depunerea semnăturilor de susținere și apoi validarea candidaturii mele de către 4 judecători ai Tribunalului Bacău împotriva deciziei Biroulului Electoral de Circumscripție Municipală (care a încercat să mă scoată mișelește din competiție în ajunul Paștelui), plus 11.000 de voturi obținute la alegeri, azi am fost chemat la poliție pentru a da niște lămuriri cu privire la semnăturile de susținere.

Și nu numai eu am fost chemat să dau explicații, ci o mare parte dintre voluntarii de bună credință care m-au ajutat să intru în competiție și să ajung în Consiliul Local al municipiului Bacău ca independent. Tineri curați, care m-au sprijinit efectiv pentru că au crezut în mine.

Eu înțeleg că asta e procedura, dar deja mă simt hărțuit și deja încep să îmi formez impresia că sistemul e gândit de-așa natură încât să te prindă cu ceva sau să pună presiune pe tine. Cu orice. Mi se tot spune în ultima perioadă dinspre tot felul de sfere de influență că „nu pot face nimic în continuare de unul singur” și că ar trebui să mă gândesc la viitorul meu politic. Să fie oare despre asta? Orice ar fi, eu nu cedez.

În fine, eu sunt pregătit să dau oricui orice explicație. Am postat asta și am ținut să o auziți prima dată de la mine tocmai pentru că sunt transparent și că n-am nimic de ascuns.

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au susținut, m-au votat și cred în mine. Dacă vă cheamă la poliție pentru simplul fapt că m-ați ajutat cu câteva semnături, îmi cer scuze anticipat, asta e, asta-i procedura.

One thought on “Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *