Voi de ce alegeți România?

Mereu am admirat tinerii care iubesc România, o promovează și care n-au nicio problemă să-i tragă pe alți compatrioți de-ai lor de mânecă atunci când aceștia din urmă spun nasoale despre țara lor. Și mai mult mă bucur atunci când văd că organizațiile de tineret au acțiuni prin care își propun să cultive spiritul patriotic al adolescenților, dar pe înțelesul lor, așa cum fac cei de la LEO Alpha „Young&Smart” Bacău.

După succesul pe care l-au înregistrat anul trecut la prima ediție, când au strâns fotografii de la peste 250 de oameni din țară și din străinătate, „leuții” n-aveau cum să nu pregătească ceva pentru Ziua Națională a României 2014 și, în mod natural, s-au gândit să pună la cale ediția a II-a a proiectului „De ce alegi România”. La fel ca anul trecut, sunteți invitați să trimiteți pe pagina de Facebook a Clubului Leo o fotografie cu voi și cu răspunsul la întrebare: de ce alegi România? Imaginile vor fi publicate pe 1 Decembrie.

leo de ce iubesti romania 2013

Pentru că sunt creativi, dar și pentru că ar fi fost plictisitor să nu vină cu ceva nou, membrii LEO Alpha „Young&Smart” Bacău au pregătit o mare surpriză tinerilor băcăuani. Iar când spun mare, o zic și la propriu, și la figurat! Nici eu nu știu toate detaliile, chiar dacă prestez ca partener, așa că și pentru mine este o necunoscută conținutul surprizei de 1 Decembrie. E mai captivant așa. Până atunci, haideți să forțăm hashtagul #decealegiromania!

Campania membrilor LEO are la bază dorința acestora ca tinerii din România să scape, dacă se poate, de ideea cum că România nu are nimic de oferit și că trebuie să fugim toți de ea. Să știți că voi trimite și eu un mesaj alături de mutra mea, da’ încă mă mai gândesc la acel de ce. Nu că n-aș avea destule motive pentru care eu iubesc România și pentru care nu vreau să mă despart niciodată de ea, dar vreau să fiu original.

de ce alegi romania leo 2014

One thought on “Voi de ce alegeți România?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *