Ce alegeți?

Pe cei care sunt mândri că sunt români sau pe cei care se autointitulează „eurocampioni”?

Eu, unul, prefer în Parlamentul European oameni politici care cel puțin declară dragoste de țară și nu grandomani cu sloganuri de la fotbal. Asta așa, ca de început de campanie electorală.

mandri ca suntem romani psd bacau campanie europarlamentare

eurocampion pnl bacau campanie europarlamentare

Am furat cea de-a doua fotografie de la Aghiuță.

8 thoughts on “Ce alegeți?

 1. Aia cu eurocampionii sigur nu e contra-campanie (campanie negativa)??? :)) suna cam penibil pentru un „partid european”

 2. Dar ce avem noi aici? Un articol „lejer”, fara nume de partide, avand ca scop manipularea electoratului de pe net si niste postaci (in cel mai fericit caz platiti) care sufla in iaurt.

  Ce ziceti toti de… NU MA PREZINT LA VOT? Efectiv nu am pe cine sa aleg. Asta cred eu in momentul de fata. Ce se schimba la fiecare campanie electorala sunt lozincile. Nu vad nimic palpabil in tara. Vorbe goale.

  1. Mihnea, să nu mergi la vot este cea mai mare greșeală. Trebuie să mergi la vot dar să anulezi votul. Votul nu este doar un drept ci și o obligație, pentru acest privilegiu de a vota au murit oameni. Au murit degeaba – e adevărat, că până la urmă, după 25 de ani, comuniștii sunt încă la putere, sub un partid sau altul. Mafia cea mare stă sub partidul roșu (de mulți numit eșalonul doi din Secu și PCR). Ceilalți, gălbinarii, verzi și portocalii, sunt mafioții care nu au fost destul de inteligenți și hotărâți să ajungă în culoarea roșie.
   Mergi la vot, dar anulează votul. Scrie ce vrei pe el, pune ștampila pe toți, că toți sunt la fel de hoți și nemernici.
   „Mândri că suntem români”? Asta vine de la unii care își trădează țara dând-o pe mâinile rușilor, îndepărtându-ne de la Europa? Mândri că suntem români și se duce Pontățelul cu barca la inundații, unde este tras de pompieri, plătiți din taxele oamenilor ca să îi ajute pe aceștia din urmă, nu să tracteze niște fătălăi nesimțiți aflați în campanie electorală în mijlocul unor amărășteni? Mai degrabă renunț la cetățenie dacă ăștia se declară mândrii că sunt români și mai ales dacă – încă o dată, ies câștigători. Ăștia nu sunt români, sunt niște oportuniști și fripturiști care ar vinde-o și pe maică-sa pe patul de moarte pentru niște avantaje și un post călduț.
   Ce aleg? Aleg Europa! Nu voi vota pe români ci pe italiani. Sunt în țara lor și mă simt mai apreciat aici decât în România, unde o clasă politică de rahat nu șție ce masă votantă are. Mândri că suntem români! Naționalismul, mai ales făcut de niște cripto-comunisți ca ei, nu are nici o valoare. Ba mai mult, pentru mine e o jignire, la fel cum simt o jignire și sloganul ăla de mitici cocalari: „în echipă cu eurocampionii!”
   Ce organizatori de campanie au ăștia? Și unii și alții par să îi aibă ori pe Vadim (deși omul este inteligent, e doar un pic exagerat) ori pe Guță. Dar nu-i de mirare la ce țigani și țigănii ies în public…
   Durerea mare e că tineretul ăsta, socialist, pesedist, pedelist etc, se găsesc în preajma acestor comuniști și sunt formați după aceștia. De la Iliescu până acum s-au tot transmis învățăturile comuniste, dar cu timpul s-au modificat, transformat și mutat în aberații pe care nici cei bătrâni nu le mai înțeleg.
   Nu faceți politică, faceți afaceri. E cea mai bună lecție și școală. Și după ce statul vă jupoaie cu taxe, mai vorbim de socialism…
   „Nu contează cine votează ci doar cine numără voturile” – tătuca Stalin ipse dixit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *