Pe 20 și 21 mai ne vedem la ediția a II-a #SocialMedia!

Peste două săptămâni, mai exact pe 20 și 21 mai, „divizia” Social Media AEGEE București (Asociaţia Studenţilor Europeni) organizează o conferință tare interesantă pentru pasionații de blogging, vlogging și în general de tot ceea ce se învârte în mediul online.

Interesantă nu pentru că mă număr printre speakeri, ci mai ales deoarece evenimentul va fi unul interactiv, participanții având ocazia să ne bombardeze cu întrebări.

Conferința #SocialMedia se află la a doua ediție și își propune să dezbată trucuri și situații din comunicarea online, astfel încât cei prezenți să audă lucruri care să le facă poftă să spună și să își asume ceva în public, fie în scris, fie prin imagini. Eu, unul, voi vorbi despre blogging și oportunitățile cu care vine la pachet această „meserie”, despre responsabilitățile bloggerilor, dar și cum cred eu că ar trebui să relaționeze aceștia între ei, mai ales în privința chestiunilor civice.

Speakeri:

Taxa pentru un panel este de 10 ron, pentru o zi este de 15 ron, iar pentru 2 zile este de 25 ron. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților între orele 13:00 și 17:00.

Înscrierile se fac aici. Ne vedem acolo! 🙂

social media aegee bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *