Concurs! Cine vrea să meargă la Blue @ Sala Palatului pe 18 iulie?

Sorry Seems To Be The Hardest Word (feat. Elton John) și U Make Me Wanna sunt doar două dintre piesele care și astăzi sunt cerute la posturile de radio din România. Le veți putea auzi live, la Sala Palatului, pe 18 iulie, când trupa Blue revine în România. Ca să îi vedeți live aveți două variante: fie participați la concursul pe care îl organizez și câștigați un tichet, fie vă cumpărați bilete.

Îi știți! Au fost la modă prin 2002-2003-2004, dar au dispărut în 2005 deoarece fiecare dintre cei patru membri a dorit să încerce o carieră solo. Au fost numiți de tabloidul „The Sun” drept cel mai bun grup pop. În 2011 au revenit reprezentând Marea Britanie la Eurovision cu piesa „I Can”, după care au început să lucreze la un nou album. L-au lansat anul trecut și se numește „Roulette”. Promovarea noului material discografic reprezintă motivul pentru care vin la Sala Palatului.

blue sala palatului

Blue nu este singurul motiv pentru care pe 18 iulie merită să ne vedem la Sala Palatului! Da, voi merge la concert. În deschidere îi vom vedea la treabă pe Brio Sonores, câștigătorii sezonului 4 al emisiunii Românii au talent.

Bilete se găsesc pe myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro și iabilet.ro. Și aici, pe blog, printr-un concurs. Așadar, pun la bătaie două bilete prin tragere la sorți. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu un comentariu la acest articol cu adresa voastra de e-mail până pe 15 iunie inclusiv. Luni fac extragerea și anunț câștigătorii.

Update: Dintre cele 8 participante (numai fete, nu mă mir), cele care vor primi invitațiile sunt Hușanu Medeea și Ioana Andreea. N-am ales eu, ci voia sorții, prin Random.org. Felicitări! Restul, fuga la bilete! Nu mai sunt multe.

8 thoughts on “Concurs! Cine vrea să meargă la Blue @ Sala Palatului pe 18 iulie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *