Compact vs. Dj Andi – Fata Din Vis (1985 vs. 2009 Remix)

Dj Andi este unul dintre DJii de prima liga din Romania. El are la activ o groaza de remixuri facute in ultimii ani, dar si productii proprii precum „4 the 1st Time”, „Slow Down” sau „Fire”. El a fost la aels cel mai bun dj debutant la premiiule Dj Awards 2007.

Dupa alte melodii de succes ca Till the Morning Light sau Slow Down, a lansat in 2008 un nou single intitulat „Fire” feat. Stella. Ultimul sau single este intitulat Colours Of The Rainbow (Feat. Stella) si va avea videoclip in curand!
Inceputul anului 2009 il prinde pe val, realizand remixuri la piese ca Akcent – That’s My Name, Neylini – Muleina, Keo – Falling High sau Dj Jay Kay feat. Catherine Cassidy – Call My Name.

In aceasta seara de 11 februarie 2009, Dj Andi a pus in premiera la Request 629 @ Vibe FM o noua productie personala. Se numeste Compact vs. Dj Andi – Fata Din Vis (1985 vs. 2009 Remix) si este in ton cu Valentine’s Day. Este un cover al piesei Fata din Vis, cantata de legendara trupa Compact. Auditie placuta!

4 thoughts on “Compact vs. Dj Andi – Fata Din Vis (1985 vs. 2009 Remix)

  1. este absolut incredibila piesa … am mai auzit un remix in mixul lui optick de joi seara…remix al piesei let it snow – frank sinatra 🙂 era ft tare dak poti sa-mi spui numele … iti multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *