Si-a invatat E.ON lectia?

Umbla vorba prin targ ca sefii de la E.ON Gaz Bacau au fost pusi serios la punct de mai marii de la Bucuresti care la randul lor si-au luat castane in cap de la nemti dupa ce stirea cu explozia de dinaintea Craciunului a aparut la EuroNews.

Sunt lucruri ce tin de imagine ar spune unii, dar pentru nemti conteaza imaginea. Ei stiu ca o problema de imagine duce la pierderi financiare. Si da, pentru ei conteaza si faptul ca societatea lor trebuie sa scoata bani din visterie ca sa ii ingrijeasca pe raniti si pe cei ramasi fara locuinta, chiar daca sumele sunt infime pentru cifra de afaceri pe care o au. Au bani, asa-i, dar ar putea iesi urat pentru companie -daca nu deja a iesit- in cazul in care ancheta conduce spre faptul ca explozia de pe Martir Horea s-a intamplat din cauza neglijentei E.On Gaz.

Revenim la faptul ca E.On Bacau a fost scuturat rau. Se vede. Au inceput sa repare tevile cu probleme, sa verifice racordurile de gaz si sa marcheze zonele prin care trec gazele naturale. Au marcat conductele din tot orasul, chiar si pe cele din parc. Si nu oricum! Au pus dreptunghiul galben cu specificatiile de rigoare pe fiecare copac.

2 thoughts on “Si-a invatat E.ON lectia?

  1. eon gaz cred ca bate la nesimtire orice alta companie din tara asta, niciodata nu gasesti pe cineva la telefon, la sediul lor sunt tot timpul cozi, firmele care isi primesc licenta de functionare de la ei sunt de cea mai proasta calitate si lista ar putea continua…sincer chiar nu inteleg nu poate nimeni din tara asta sa ii traga la raspundere?

  2. sefu daca nu iti convine mutate la alta firma de distributie gaz !!!

    DACA ESTE ALTA FIRMA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *