Se redeschide Club Principe

Dupa o pauza de aproape 4 luni, Club Principe, situat pe DN11 la iesirea din Bacau spre Onesti, se redeschide. Asadar sambata, 17 iulie 2010, la un an de la inaugurare, in Club Principe este Reopening party.

Informatii si rezervari la 0752 791 155
Parteneri: Ballentine’s, Ghidul Bacaului, kristofer93.com, Tuborg, X Radio Mix, Vibe FM si Zile si Nopti

14 thoughts on “Se redeschide Club Principe

  1. Sa se duca Luzi si Magura descultii acolo, ca oricum calea de acces din pietre de moara e perfecta

  2. se redeschide ca sa se inchida ? fii serios dle :)) ce e asta gluma verii ?! :)) cand e asa cald si frumos afara nici daca mi dai bani nu intru acolo :))

  3. si in al doilea rand locul ala nu are cum sa mai mearga la fel ca inainte nici in ruptul capului . cel putin nu in conditiile actuale.daca tot patron e cine era si inainte nu merge neam …:)) personajul respectiv avea cunostinte in domeniu cum am eu in astrofizia :)) si cine a ramas acolo acum nu au idee ce si cum sa faca treaba . cu un flyer si un spot radio nu merge treaba :)))

  4. Domnule Cojocaru , Cauta prima stanca mai mare , ascunde-te dupa ea si da-ti un mare glont in cap . Esti 0 barat in domeniul asta .

  5. asa de intampla cand amatorii se joaca dea patronii de discoteca :))) .plus ca se mai intampla ca sunt aia care se ieftinesc la tarate si se scumpsc la grau …in cazul de fata unii crezand ca fara bani se poate prosti lumea sa vina sa si lase economiile pe acolo . cand crezi ca faci bani gandeste si la vremea cand nu vei face …
    sa dea domnul sa pateasca asa toti patroneii si patronasii de cluburi , discoteci , terase care cred ca si pot bate joc de clienti ca acum 10 ani . urmatorul pe lista e ala de la terasa noua de la mall :))
    TREZITI VA INVECHITILOR , AMATORILOR , AGEAMIILOR !!!
    suntem in 21fuckincentury unde informatia vizuala si audio circula cu o viteza incredibila . chiar daca nu ne uitam la televizor si nu mergem la scoli inalte unii invatam de pe internet niste chestii incredibile . nu mai putem fi pacalliti si dusi cu zaharelul de niste parveniti cu bani .
    ps : apropo dle patron , nu e pacat de 300 000 de euro dusi pe apa sambetei ? pt ca nu este nimeni asa de stupid sa vina sa dea banii astia pe cladirea aia care e si neterminata si super prost gandita .
    cand te gandesti ca banii aia te tineau in viata in 50 de ani de acu incolo ?!

  6. :)))))=)))) tare asta :))) :
    " Domnule Cojocaru , Cauta prima stanca mai mare , ascunde-te dupa ea si da-ti un mare glont in cap . " =))=))

  7. o multime de care isi dau cu parerea aiurea desprepatroni , cluburi, discoteci…macar cei in cauza au vrut sa faca ceva in Bacaul asta de 2 lei…si nimeni nu e foarte bun la inceput dar pe parcurs ai sa vezi ca o sa se ridice…si poate unii din care comenteaza aiurea nici nu o sa aiba 10..20 de lei ca sa intre ..dar nu e problema se duc la cluburile lor tari din Bacau…pff …

  8. nene …daca nu esti bun , stai acasa si fa ce stii .nu mai incurca lumea aiurea .cand incerci sa faci ceva si arunci cu bani in caini du te si te impusca .

  9. Cojocaru nu are nici o vina ca nu ia mai mers! mereu exista o concurenta! iar kremlinu' se pare ca a avut mai mult noroc! orice ar fi ,valoarea cladirii si pozitia lui nu scade, chiar daca nu mai produce cat ar trebuii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *