Nick Kamarera & Deepside Deejays – Secret Ride

Duetul Nick Kamarera & Deepside Deejays au electrizat fara dar si poate sfarsitul anului 2008 cu productia „Beautiful Days„. Pe data de 3 noiembrie 2008 a intrat in playlist-ul zilnic Vibe FM, pe 8 noiembrie a facut cunostinta cu clasamentul 20 Vibes, dupa care a inceput sa urce in preferintele ascultatorilor de muzica dance.

Pe 20 decembrie 2008 Beautiful Days a urcat pe locul I si a stat acolo timp de o luna de zile, fiind detronata pe 17 ianuarie 2009 de Carmen Rizzo – Ecoter.

Membrii proiectului DeepSide Deejays sunt VibeArena, Victor De La Pena, Dave Pryce si Nick Kamarera. Ultimele remixuri semnate de Deepside Deejays sunt realizate la piese cunoscute ca John Dahlback – Everywhere, Ian Carey – Get Shaky sau Dirty South – Minority.

Duetul a decis ca „dezveleasca” noua lor productie in cadrul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani” de la Antena 1. Noua piesa se numeste Secret Ride si multi o plaseaza printre hiturile inceputului de an 2009! Auditie placuta!

Legaturi web (link-uri):
Nick Kamarera : nickkamarera.ro
DeepSide Deejays : myspace.com/deepsidedeejays
DeepSide Deejays Blog: deepsidedeejays.blogspot.com

16 thoughts on “Nick Kamarera & Deepside Deejays – Secret Ride

  1. e foarte tare melodia,nu stiu cum fac baietii astia care nu ciordesc piese sa le scoata pe ale lor si sa fie foarte tari…

  2. pentru prima ascultare mi se pare un rahat , poate cu timpu daca o aud de multe ori o sa-mi placa oricum e praf piesa

  3. comentariile celor doi anonimi mi se par cam personale.sau poate ma indoiesc desi nu cred :)). faceti voi una mai buna mai baieti sa vedem de ce sunteti in stare, ca mancatori de cacat sunt multi. asa zicea lumea si de livio si roby, ca sunt praf ca sunt varza etc etc si uite unde au ajuns (las palmas, miami, padova etc etc.) hai noroc!

  4. am uitat: felicitari celor de la deepside pentru tot ceea ce fac, inclusiv pentru piesa asta de „rahat”. hai noroc

  5. Pentru penultimu anonim:

    Baiatule tu ii compari pe nick kamarera si deepside deejays cu livio si roby? Esti tanau rau de tot…. Baietii astia au un stil dance iar Livio si Roby merg pe dusty, nasty etc…esti varza rau de tot, nici nu se poate face comparatie intre asa ceva…

  6. ma refeream la ce fac ei pe afara nu la ce fac in romania si nu i-am comparat, chiar am aprecieri si pt unii si pt altii. dar daca voi sunteti frustrtai ca stilul asta de muzica nasty dusty nu se aude si la radio atunci bagati 2 pastile si vedeti-va de viata voastra.

  7. Livio & Roby? niste vacari neadaptati! Muzica pentru copii neintelesi asta fac ei! Mainstreamul ii depaseste ca si conditie! Un sound bun e deha prea mult pentru ei si muzica aia! Mergeti dupa buretzi!

  8. frate, daca as avea eu platane si mixere si pupitre si as sti s ale folosesc as face minuni. dati-mi voi bani sa imi iau si in 2010 o sa auziti toti de dj mamaliga-fiarta cum face muzica mai tare decat toti kamamerii si dipsaizii si davizii si cum mama lor le mai zice.

  9. imi pare cunoscut soundul piesei….dsar ce,tre sa ne mai miram?manea electronica,numa buna pt houserii manelari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *