Ati auzit de The Game?

The Game este numele unui joc foarte cunoscut in afara. E stupid, dar foarte funny si simplu. Acesta poate aduce zambetul pe buzele tuturor in momente grele. Unii spun ca e un virus, altii spun ca e un fenomen. Cert este ca am inceput sa il joc saptamana asta, in timpul Training-ului de la Slanic Moldova organizat de CJE Bacau. Toata echipa a invatat in aceste zile The Game si cu totii il vor juca  toata viata.

Prima regula. Toti jucam am jucat, jucam si vom juca The Game atata vreme cat auzim de el.

A doua regula. De fiecare data cand ne aducem aminte de The Game, vom pierde. De fapt, obiectivul jocului este de a uita.. jocul.

Regula trei tine de asumarea esecului. Suntem obligati sa spunem I LOST de indata ce ne gandim la The Game. Daca stiu de joc, cei din preajma noastra o vor face si ei din cauza ca ne-au auzit.

Conform site-ului oficial al acestui mic dar cunoscut joc, circa 2 000 000 au confirmat ca joaca The Game. Studiile spun ca numarul adevarat al celor care il joaca depaseste 15 milioane de oameni. E un fenomen, repet. O prietena buna de-a mea, cea care m-a invatat sa joc The Game, mi-a spus exista tineri care atunci cand se plictisesc se duc in gara si stau cu un carton pe care scrie I lost. Si multi dintre cei care coboara din trenuri isi pun mainile in cap cand se gandesc ca iar au pierdut jocul.

I lost…

7 thoughts on “Ati auzit de The Game?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *