Studio One – Ell Te Iubeste (Mee Loves You) (Dj Andi Remix)

Studio One este un proiect compus din doua persoane : Dj Serge si Tanya. Amandoi din Republica Moldova, au cochetat cu muzica de mici: Dj Serge punea muzica la diferite manifestari scolare, organiza discoteci, apoi a absolvit scoala de muzica, la specialitatea acordeon. Tanya inca de la gradinita avea tangente cu domeniul artistic, la 16 ani absolvind liceul tot la un profil muzical. La inceputul lui 2004 s-a intanlit cu Serge si impreuna cu DJ Tiganash aka Viorel au pus bazele proiectului „Studio One”.

Dj Andi este unul dintre DJi de prima liga din Romania. El are la activ o groaza de remixuri facute in ultimii ani, dar si productii proprii precum „4 the 1st Time” sau „Slow Down”. Cat de curand va scoate si un nou album. Printre melodiile de pe album se va gasi si „Fire”, melodie a carei parte vocala este asigurata de Stella.

Dj Andi mixeaza de luni pana vineri de la 18:00 – 21:00 la Request 629 @ Vibe FM, impreuna cu Liviu Hodor. Are in agenda o groaza de evenimente, este prezent in fiecare saptamana in diferite locuri din tara si nu numai.

Aseara si-a prezentat ultimul remix, productia originala este semnata de Studio One si este ultimul single al lor: Ell te iubeste (Mee Loves You). Piesa ce v-o prezint astazi este: Studio One – Ell te iubeste (Mee Loves You) (Dj Andi Remix)
Auditie placuta!


Click aici daca nu merge!

2 thoughts on “Studio One – Ell Te Iubeste (Mee Loves You) (Dj Andi Remix)

  1. Sal. Suna k-lumea:>…auzi dar remixu de la Brasil e mortal…de cine e facut? este cumva pe net, ca sa il pot lua…?ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *