Paul van Dyk și Ferry Corsten vin la Bacău pentru festivalul Young Island 2022

După o primă ediție reușită având în vedere constrângerile pandemice și puținul timp pe care organizatorii l-au avut la dispoziție pentru organizare, Young Island a debutat cu succes ca festival regional în anul 2021. Astfel, au fost setate niște perspective foarte pozitive pentru un festival local care să conteze și să pună Bacăul pe harta națională a acestor evenimente atât de căutate și dorite mai ales în sezonul estival.

Dacă anul trecut am avut o „geneză”, povestea merge mai departe în 2022 cu o „evoluție”, aceasta fiind (pe bună dreptate) tema de anul acesta a Young Island Festival dacă ne luăm după primele nume anunțate de organizatori: Paul van Dyk și Ferry Corsten!

Doi artiști legendari nu doar pentru genul trance pe care eu îl urmăresc, slăvesc și cultiv, ci pentru întreaga scenă a muzicii electronice. Seturile lor se aud pe la toate festivalurile internaționale, piesele lor au ajuns hituri inclusiv la posturile de radio mainstream, iar bagajul pe care fiecare îl are în spate este impresionant.

Îi vom avea la Bacău, pe Insula de Agrement, între 22-24 iulie 2022, iar alături de ei petrecăreți și împătimiți ai muzicii electronice din întreaga țară și nu numai. După ce am distribuit vestea că aceștia vor veni la Young Island, am primit zeci de reacții care duc într-o singură direcție: venim la Bacău!

Pentru cei interesați să participe, biletele au fost puse în vânzare aici și ați face bine să le cumpărați până la anunțarea următoarelor valuri de artiști.

Abia aștept!

young island festival 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *