Scurte locale

1.Acum lucrez la extinderea template-ului. Ii mai adaug o coloana, ii scot diverse elemente de desing si il fac destul de simplu. Voi avea trei coloane: sidebar stanga,sidebar dreapta si coloana de mijloc – cea pentru articole. Header-ul va fi modificat doar cu numele kristofer93 si EnJoy!… .
Pentru a va face o idee cum va arata vizitati-> ibacau.blogspot.com/ – un blog pentru diferite teste.

2.Voi, aia de aveti restaurante la Arena Mall, nu mai lungiti bauturile ! Este mai bine si mai frumos si respecti mai mutl clientul daca ii aduci sticla de suc in fata si i-o desfaci. De exemplu, la un restaurant este in meniu „pahar fara fund”. Cica il poti umple de cate ori vrei tu daca dai 6 ron. Mie mi s-a parut ca era Pepsi lungit, ori chair mi se pare avand in vedere ca beau numai Coca-Cola?
Update: Chibby nu a inteles faza cu lungitul bauturilor. Adica: Pepsi + Apa= Pepsi lungit-> durere de burta. Acum cred ca a inteles, deci le pune apa. Unii pun apa, nu toti…

3.Tot de la mall, la parter este un curent cumplit. Curentul se formeaza datorita celor doua usi montate paralele, fata in fata. Slabe sanse daca stai la o cafea sau la o discutie la parter sa pleci fara durere de cap.

4.Am vazut ca cei de la primarie au inceput sa scoata acele grilaje de la trecerile de pietoni. Ce-i drept erau cam deteriorate dupa trecerea plugurilor care inlaturau zapada.

5.Pe multe strazi din Bacau, asflatul la rece al lui Stavarache arata jalnic, ca de exemplu cel de pe strada Stefan cel Mare. Gropile din Bacau, intr-un articol viitor.

6.Raul Bistrita a cam inghetat. Ma intreb oare se mai pescuieste la copca?

7.In urmatorul articol voi posta vreo 13 poze cu peisaje de iarna din orasul Bacau.

4 thoughts on “Scurte locale

  1. vezi ca nu se cheama grilaje.. si unele nu sunt scoase ci au sarit din cauza frigului si inghetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *