Marsul PD-L de astazi – Stolojan la Bacau

De-acum am cam intrat in ultima saptamana de campanie electorala. Urmeaza o saptamana „de jihad”, spun eu. Politicieni cu nume de la nivel central vor veni la Bacau, ca de exemplu prim-ministrul Tariceanu care va inaugura realizarea candidatului sau, Romeo Stavarache (PNL).
Astazi a fost la Bacau Stolojan pentru a-si sustine candidatii de la PD-L: Chiriac si Nistor.

Ei au facut un mars portocaliu, au strabatut centrul orasului dupa care au intrat in Parcul Cancicov. Pe intreg traseul ei au atras persoane care se imbrcau tricoul si sapca PD-L. Frumoasa initiativa.

Eu fiind ocupat cu scrierea tracklist-ului Top 20 Vibe FM, am trimis-o pe sora mea sa faca poze in parc. DanuKa a facut zeci de poze din care am selectat doar cateva care le puteti vedea mai jos.

ContraSENS a postat si alte fotografii – click!

Biciclisti, copii, skateri, toti PD-L

Sustinatorii strigau in continuu „PD-L”

In spate este Ioan Chiriac, candidat la primarie

Vasile Nistor, candidat la CJ Bacau

Stolojan si Chiriac

Stolo a plecat cu o Skoda Superb cu numarul „PLD”

Chiriac dand sfaturi sustinatorilor

PD-L face ce trebuie

La plecarea din parc, toata multimea

12 thoughts on “Marsul PD-L de astazi – Stolojan la Bacau

  1. Ţi-au luat-o degetele pe dinainte şi ai scris că „Astazi a fost la Bacau Tariceanu pentru a-si sustine candidatii de la PD-L: Chiriac si Nistor”.

  2. dar chiar asa ai ajuns…sa scrii sa mergem la vot pe 1 iunie? tu trebuie sa fii detasat de asa ceva. si sa pui votul la loc de cinste..sus? dar sunt lucruri mult mai importante pe care ar trebui sa le pui acolo sus. na..fiecare…cu ce-l doare

  3. Faci o treaba foarte bună. Chiar dacă se iau alţii de tine tu trebuie să treci peste. Asta nu e nimic pe lângă ce ai de întâmpinat in viaţa. Forţa pd-l 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *