Startul campaniei electorale in Bacau – detalii

Despre atacurile politice din Bacau ce se poarta prin ziare am mai vorbit pe 22 februarie. Spuneam atunci ca: „Oricum, sa le fie rusine celor care comanda aceste articole si mai ales celor care executa ordinele!”

Astazi a inceput campania electorala

Deocamdata nu am iesit din casa, dar voi iesi si cu siguranta voi vedea: masini dotate cu megafoane care striga pentru un anume candidat, autobuze pe care troneaza chipul si sloganul altuia, afisele electorale care diseara la 24:00 vor fi rupte, maine vor fi puse altele, iar se vor rupe, voi vedea bannerele colorate din oras cu sintagme de genul „Au distrus Bacaul…”, dar este normal, bine ati venit in campania electorala!
Va fi o luna de foc: cu injuraturi, cu proiecte care mai de care mai SF, cu vorbe cu asflat, cu vorbe despre locuinte, cu fel de fel de minciuni cat mai gogonate.

Iti mananc micii, iti beau berea, iti ling inghetata dar votez cu cine doresc!

Oamenii nu se vor mai lasa impresionati de injuraturile candidatilor sau de spectacolul creat de ei, oamenii vor proiecte cat mai realizabile si mai credibile. In ziua de astazi lumea e parsiva, priviti ce s-a intamplat ieri de 1 Mai la Bucuresti: mici, bere, inghetata – toate pe gratis din partea diferitelor partide si nu numai in capitala s-au desfasurat diferite ospaturi electorale.

Candidatii de la Bacau sunt mai destepti, nu au apelat la acest gen de campanie electorala, ma refer la cea cu mici si cu bere. De ce? Simplu, alegatorul vine si iti mananca micii, iti bea berea, iti linge inghetata dar voteaza tot cu cine intentiona si inainte de pomana electorala.

Mass-media – punct de rezistenta al campaniei electorale

Se mizeaza foarte mult pe media: presa, televiziuni, aici se face campania electorala cea mai buna. Ziarele din Bacau de astazi sunt „infipte” deja in campania electorala, dar parca prea agresiv unele. Avem trei exemple: Desteptarea, Ziarul de Bacau si Informatia Bacaului, cele mai importante publicatii din oras.

  • Desteptarea: sustine pe Sergiu sechelariu, candidat independent. Slogan: „Pentru Romania am facut multe, pentru Bacau voi face totul” si „Altii vorbesc, eu construiesc”. Mizeaza pe campania electorala de mari proportii din Desteptarea si campania ce se va difuza la postul TV Bacau si Radio Alfa. Va ataca prin intermediul presei contracandidatii sai.
  • Ziarul de Bacau: sustine pe Romeo Stavarache si implicit pe PNL. Slogan: Un primar pentru toti bacauanii. Va miza pe diferite articole in Ziarul de Bacau ce il vor sustine dar va si ataca prin intermediul media, am refere la 1 TV Bacau si Ziarul de Bacau.
  • Informatia Bacaului: cred ca sustine tot pe Stavarache, PNL.
  • Monitorul de Bacau: este posibil sa sustina pe Ioan Chiriac, candidat al PD-L.

Jos sunt cateva screenshot-uri cu siteurile ziarelor de astazi din Bacau

Ziarul de Bacau: PNL, PNL, PNL, Stavarache, PNL…

Desteptarea: Sergiu Sechelariu

Informatia Bacaului: PNL, Stavarache, PNL..

One thought on “Startul campaniei electorale in Bacau – detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *