În weekend sunt speaker la conferința „Let’s participate!”

Pe 22 și 23 ianuarie, deci vineri și sâmbătă, Asociația pentru Dezvoltare Activă, în parteneriat cu Asociația „Un Zâmbet”, organizează, la Universitatea „George Bacovia” (UGB), conferința motivațională pentru tineri „Let’s participate”. Aceasta deschide proiectul interjudețean Acting European 3, program finanțat prin Erasmus+ care își propune promovarea cetățeniei europene și dezvoltarea unei societăți active și responsabile.

Vor fi prezenți și vor vorbi speakeri motivaționali, experți din spațiul civic, tineri cu inițiativă, dar și factori de decizie. Cu toții avem o singură misiune: să dezvoltăm dimensiunea democratică a participanților, să le dăm curaj ca să se implice, ca să promoveze voluntariatul, cetățenia europeană și să îi facem să înțeleagă de ce merită să participe la rezolvarea problemelor comunității până la urmă.

Evenimentul se ține la Clubul studenților din cadrul UGB astfel:

  • vineri, 22 ianuarie, între 13:00 și 16:00;
  • sâmbătă, 23 ianuarie, între 10:00 și 15:00.

Pe mine mă veți putea auzi sâmbătă în jurul orelor prânzului. Voi reveni în curând cu detalii, mai ales cu lista completă a speakerilor!

conferinta let s participate bacau

În cadrul proiectului, vor mai avea loc evenimente de promovare a voluntariatului și a cetățeniei europene, activități de consultare a tinerilor în orașele Bacău, Onești, Comănești, Roman și Piatra Neamț – în perioada ianuarie-mai 2016, dar și două seminarii interjudețene ce urmăresc facilitarea întâlnirilor dintre tineri, lucrători de tineret și responsabilii pentru politici de tineret, pentru dezvoltarea unui sistem activ de promovare și susținere a voluntariatului la nivel interjudețean.

2 thoughts on “În weekend sunt speaker la conferința „Let’s participate!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *